Google Pixel 4 XL

Google Pixel 4: is het mogelijk om de USB Type-C-poort te gebruiken voor video-uitvoer?

Sinds enkele weken worden de nieuwe officieel op de markt gebracht Google Pixel 4 en Pixel 4 XL. Hoewel ze vanuit esthetisch oogpunt niet veel hebben geïnnoveerd in deze sector, blijven ze twee van de meest betrouwbare apparaten in het smartphonelandschap. Met dank aan software ontworpen ad hoc, in feite kunnen ze spelen op gelijke voorwaarden met andere systemen, zoals Apple iOS. Aan boord is er dus ruimte voor hardware van absoluut niveau, die geen enkele vorm van compromis veronderstelt. Het lijkt er echter op dat het bedrijf Mountain View heeft besloten om het specifiek te "castreren" connectiviteit van deze smartphones.

De functie "DisplayPort-functie uitschakelen" is in de code gevonden

Google Pixel 4

Volgens wat het team ontdekte XDA-Developers tijdens deze uren lijkt Google de poort specifiek te hebben uitgeschakeld USB Type-C voor devideo-uitgang. De reden voor deze keuze is niet opgehelderd, maar in de code was het mogelijk om een ​​string te traceren die dat inderdaad deed schakel deze optie uit. Maar waarvoor kan een dergelijke functie worden gebruikt? Momenteel is het met moderne smartphones mogelijk om alle inhoud op het scherm te verzenden via draadloos. Daarom kan het toevoegen van een kabel aan de telefoon om bijvoorbeeld video op tv uit te zenden, behoorlijk omslachtig zijn. Desondanks kan deze procedure voor sommige mensen nog steeds erg nuttig zijn, om nog maar te zwijgen van het feit dat het op energieniveau de batterij van het apparaat zou besparen.

We weten niet dat deze optie uiteindelijk wordt geactiveerd op Google Pixel 4 en 4 XL. Op dit moment zijn er geen officiële verklaringen hierover.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
SAMSUNG GALAXY NOTE 20: BESTE COVER, FILM EN ACCESSOIRES