Google Digital Wellness

Digitaal welzijn: de functie "Minimale telefoon" komt eraan

Su Android er zijn een aantal applicaties die zijn gewijd aan de gezondheid van gebruikers, die dagelijks worden bijgewerkt. Sinds enige tijd ook Google hij wilde de zijne voorstellen. met Digitaal welzijnin feite is volledige monitoring van het gebruik van de smartphone gegarandeerd. Met deze software kunnen gebruikers zich realiseren hoeveel ze hun apparaat gedurende de dag gebruiken. Het zal dan mogelijk zijn om een ​​aantal in te stellen allarmi in het geval dat het bij dergelijk gebruik te veel overschrijdt. Buiten dit lijkt het er echter op dat iemand binnen die app komt nieuwe modus, gedefinieerd als "Minimale telefoon".

Minimal Phone helpt je beter te slapen

Google Digital Wellness

Zoals gerapporteerd door XDA-Developers, Minimale telefoon moeten onze slaap verbeteren. Vanuit een bepaald oogpunt zal deze software daarom het gebruik van sommige applicaties en de komst van bepaalde kunnen beperken meldingen. Dit kan daarom nuttig zijn voordat u gaat slapen. Dit is geen functie identiek aan Zen-modus di OnePlus, maar er is niet veel afstand van dat concept. Daarbinnen kunnen we het scherm zelfs instellen op een grijsschaal en meldingen van een specifiek tijdstip blokkeren.

Deze functie helaas is nog niet beschikbaar voor alle gebruikers en we weten nog steeds niet wanneer het officieel zal worden vrijgegeven. Momenteel is het nodig om u aan te melden voor het bètatestprogramma en vervolgens de bijbehorende app te downloaden Play Store.

play Store


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Menselijke genetica op Microsoft Excel? Ja, maar let op de naam!