google pixel 4 xl jerryrigeverything

Google Pixel 4 XL bezwijkt voor de JerryRigEverything-tests: daarom

Laatste update:

Google Pixel 4 XL het is een van de laatste topproducten die in dit 2019 worden gepresenteerd. En als vlaggenschipproduct, JerryRigEverything hij ging over tot het uitvoeren van de canon test di resistenza. En hoe is het nieuwe vlaggenschip van Big G weggekomen? Nou, niet echt heel goed, zoals blijkt uit de video op het YouTube-kanaal.

18 / 11 update: zoals gewoonlijk onderging Google Pixel 4 XL ook de gebruikelijke afbouw. Een demontage die nuttig was om vast te stellen wat het pijnlijke punt van het lichaam was waardoor het brak. Dit gebeurt omdat ik zijframes ze zijn gemaakt van plastic die, hoewel geflankeerd door een dunne laag aluminium, niet bestand zijn tegen een dergelijke spanning. Bovendien, Zach vermeld als de mate van repareerbaarheid is lager dan in eerdere modellen, vooral wat betreft het display. Integendeel, de batterij geniet van lipjes om gemakkelijker uit zijn behuizing te worden verwijderd.

De duurzaamheidstest heeft Google Pixel 4 XL zwaar belast

Het begint bij de slijtvastheid van het display Google Pixel 4 XL, een 6.3 ″ Quad HD + OLED-eenheid beschermd door Gorilla Glass 5. En zoals verwacht begint het beschermende glas te krassen op niveau 6 van de schaal van Mohs, met duidelijkere tekens op niveau 7. Hetzelfde wat kunnen we zeggen voor de ruit die de twee camera's aan de achterkant beschermt. de omlijsting het lichaam is in plaats daarvan in metaal en het wordt beschermd door een verflaag die niet erg gemakkelijk te krabben is.

Na de minder bruikbare vlamtest eindigde de video met de iconische buigproef, die de veiligheid van de telefoon ernstig in gevaar brachten. Pixel 4 XL breekt niet echt, maar kantelt aan de bovenkant. De schade treedt op bij de antennelijn, verborgen door de framelak, die de algehele structuur verzwakt. Een aspect dat niet echt uitschakelt, maar dat het toch onder veel andere smartphones van huidige en vorige generaties plaatst.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20 + Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20, S20 + en S20 Ultra: technisch gegevensblad onthuld