draag os

Wear OS: nieuwe interface voor de Play Store

Op heel veel SmartWatch momenteel vinden we de Google-software, of Draag OS. Dit systeem uniformeert praktisch alle producten die het installeren, waardoor de verschillen tussen de verschillende versies worden verkleind. Desondanks waarderen veel gebruikers dit type keuze vaak, omdat het apparaat gemakkelijker werkt en geen specifieke bugs vertoont. Na verloop van tijd dus interface is grondig gewijzigd. Als onderdeel van dit werk is daarom de nieuwste belangrijke update opgenomen. Dit vestigt echter de aandacht op de grafische afbeeldingen van de Play Store, die volledig is gerenoveerd.

Wear OS heeft een veel intuïtievere Play Store

draag os

Van wat we konden leren, Google brengt in deze uren de nieuwe update van uit Draag OS. Daarom is de nieuwe interface speciaal ontworpen voor de Play Store. Veel veranderingen hebben daarom betrekking op het grafische aspect. In feite staat op alle smartwatches het gebruiksgemak op de eerste plaats in de prioriteiten van elk merk. Reden waarom Google heeft besloten er een paar te plaatsen substantiële verandering bij deze toepassing.

draag os

Het is nu mogelijk om gemakkelijker toegang te krijgen tot het Play Store-menu en in plaats van de uitdrukking "Mijn apps" vindt u "Apps op uw telefoon". Merk vervolgens op hoe de opties misschien nog belangrijker, zoals Mijn apps, accounts e Instellingen zijn onderaan de lijst van dit menu ingevoegd. Alsof dat niet genoeg was, zijn alle verschillende functies beter verplaatst en dit heeft sommige items toegankelijker gemaakt.

Als je deze update nog niet hebt ontvangen, wanhoop dan niet. In de komende uren zal debijwerken zou alle smartwatches moeten bereiken met Wear OS.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy S10 Lite
Samsung Galaxy S10 Lite: bevestiging komt van de officiële website