appelglas

Apple Eyes / Glasses worden gemaakt, maar het kost nog steeds tijd

De oktobervergadering onthulde de werknemers de releasedata voor beide

Dat we het hebben over het ongrijpbare Apple-bril het zijn nu jaren, sinds de sector AR / VR is begonnen vast te houden in de smartphone-omgeving. En het leek erop dat de 2020 zou eindelijk het jaar van het commerciële debuut kunnen worden, maar dat zou het niet moeten zijn, zelfs niet voor de 2021. De opmerkingen dit De informatie, waarvan de bronnen spreken van een bijeenkomst in oktober in het Steve Jobs Theatre. Indirect zou het Mike Rockwell zijn geweest, vice-president van de AR / VR-divisie van het bedrijf Cupertino, samen met ongeveer 1000 werknemers, gezien het belang van het onderwerp.

Apple Eyes en Apple Glasses zullen twee verschillende producten zijn

De motivatie van de vergadering zou slechts relatief zijn ten opzichte van de eerste kijker Apple Eyes, Code-named N301, wiens komst zou gaan naar de 2022. Maar het zou de volgende zijn, of de 2023, het jaar van de Apple-bril, Code-named N421. De laatste zou de voltooide versie van de vorige zijn, echte AR-bril minder invasief voor het oog.

Apple Glass rOS
Puur demonstratief beeld

Er was geen gebrek aan informatie over de technische specificaties van de Apple Eyes, uitgaande van de mogelijkheid om uit te voeren 3D scant en erin slagen mensen detecteren in de omgeving. Er is sprake van een vizier vergelijkbaar met het Oculus Quest-merk Facebook, maar met lichtere materialen en stoffen voor meer comfort. Er zou een hoge resolutie binnen zijn, terwijl externe camera's voor 'lees kleine karakters en detecteer mensen die voor en achter virtuele objecten staan". Om dit laatste aspect te simuleren, werd tijdens de vergadering een demonstratie gegeven, waarbij een koffiemachine op een tafel werd gesimuleerd die de mensen erachter kon verbergen.

van Apple-brilin plaats daarvan zou het niet veel bekend zijn, zo niet dat ze alleen op een zonnebril met dikke frames lijken, om het batterij- en hardwarecompartiment te verbergen. De bron lijkt vrij zeker van al dit nieuws, maar we gebruiken de voorwaardelijke omdat we niet uitsluiten dat de plannen van Apple verder kunnen veranderen. Gezien het embryonale karakter van de sector kan niet worden uitgesloten dat nieuwe ontwikkelingen in de sector en marktschommelingen de toekomst opnieuw kunnen verstoren.

Meer nieuws
Motorola Moto G 5G Plus officieel met 90 Hz-scherm, 48 MP Quad Camera en Snap 765