Samsung SAMOLED

Samsung: SAMOLED-merk geregistreerd voor displays

Sinds wanneer Samsung begon smartphones te produceren die erin geslaagd zijn om een kwaliteit, op het display niveau, echt goed. Vooral op de duurdere apparaten, in feite, de introductie van de panelen AMOLED heeft de markt volledig veranderd. Zozeer zelfs dat hetzelfde Appel, die de competentie van het Zuid-Koreaanse merk op dit gebied erkent, heeft besloten deze eenheden gedurende enkele jaren op hun iPhones te installeren. Desondanks lijkt het erop dat er een nieuw model aan het scherm is gekoppeld, aangezien Samsung het merk de afgelopen uren heeft geregistreerd sAMOLED.

Zal Galaxy S11 een "nieuw" display implementeren?

Samsung SAMOLED

We hebben de afgelopen uren de release van een kunnen leren nieuw merk merk Samsung. met sAMOLED daarom wordt verwezen naar iets dat duidelijk betrekking heeft op i tonen van de toekomst, zelfs als we nog niet weten wat de kenmerken ervan zijn. Bovendien moet deze naam niet worden verward met Super AMOLED-panelen die al door het Zuid-Koreaanse merk zijn gebruikt.

Lees ook:
Er zullen maar liefst vijf Samsung Galaxy S11 zijn: hier zijn de verschillen

Op dit moment weten we dat op de Koreaans bureau voor intellectuele eigendom en kijk Patent- en Merkenbureau van de Verenigde Staten merkregistratie vond plaats. Op de volgende Samsung Galaxy S11daarom konden we deze nieuwe eenheden vinden. We wachten echter op meer informatie over dit probleem. Of het een nieuwe oplossing is die de camera onder het scherm?


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.