samsung galaxy s11

De "hole" van de Samsung Galaxy S11 is kleiner dan de Note 10

Het vlaggenschip van de volgende generatie wordt nog vollediger weergegeven

Laatste update:

De schakelaar gebeurde op het niveau van tonen tussen Galaxy S10 en Note 10 zal worden voortgezet met Samsung Galaxy S11. Dit resulteert in een selfie camera geplaatst in het midden van het paneel en niet meer gebonden in de rechterbovenhoek. Een oplossing die zeker vragen oproept over wat beter is tussen de twee plaatsingen, maar wat zeer waarschijnlijk is, is dat deze verder zal worden geoptimaliseerd. Al met Note 10 woonden we een bij verkleining van de gaten, maar er is nog ruimte voor verbetering.

Samsung Galaxy S11 krijgt een steeds minder invasieve camera-selfie

Zoals je op de foto kunt zien, is de volgende Vivo S5 de smartphone met de selfiecamera in het meest geoptimaliseerde display ooit, met een diameter van ongeveer 3 mm. We zijn er zeker van dat dit hetzelfde zal gebeuren met Samsung Galaxy S11, waarvan de camera aan de voorkant nog minder invasief is dan in het verleden. En aangezien het paneel dat aan Vivo wordt geleverd, door Samsung is geproduceerd, is het waarschijnlijk een soort prototype, gezien de 2020-flagshipstore.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy S11 + case
Samsung Galaxy S11 +: hoesje en film bevestigen het ontwerp