morotola razr

Hier is hoeveel het kost om het Motorola RAZR-display te repareren

Laatste update:

Binnen de vouwende smartphone ontbrak nog steeds een oplossing op de markt. Motorola RAZRheeft echter deze leegte volledig opgevuld en presenteert zichzelf met een concept anders dan de concurrentie. Dit apparaat biedt in feite een gebogen verticale weergave die, door te vouwen, de grootte van de smartphone aanzienlijk verkleint. Zal dit paneel echt zo resistent zijn? Het zal dezelfde problemen beschuldigen die Samsung met de Galaxy fold? Het bedrijf dacht er zelf aan om enkele punten duidelijk te maken.

18 / 11 update: ter gelegenheid van de presentatie keerde Motorola terug om te praten over het Moto RAZR-display. Wat als het breekt? In de VS. het zal mogelijk zijn om het te repareren ten koste van 299 $ in het geval dat u buiten garantie bent. Geen heel hoog cijfer, als we dat als dezelfde mogelijkheid beschouwen Samsung Galaxy Fold draagt ​​een kostprijs van 599 $. Repareer ook een meer traditioneel display zoals dat van iPhone 11 Pro Max kosten 361 €.

Motorola RAZR vertrouwt op BOE voor het display

morotola razr

Volgens de laatste verklaringen van het bedrijf, Motorola RAZR heeft er veel geleden proef voordat het op de markt wordt gebracht. Vanuit dit oogpunt zorgt het bedrijf er daarom voor dat het product al aankomt klaar voor de markt, zich bewust van het feit dat een dergelijke innovatieve technologie in alle opzichten enorme inspanningen vereist. Dit scherm Flex Viewdaarom zou het de hele beeldcyclus van de smartphone moeten meegaan, hoewel het merk in de Verenigde Staten een gratis vervangingsservice het apparaat binnen 24 uur na aankoop vanwege schade toe te schrijven aan Motorola. Als de problemen bij de klant zouden ontstaan, zou het vervangen van het paneel kosten 299 dollar.

Lees ook:
Motorola RAZR: slechts één klik om de nostalgie-operatie te starten

We herinneren u er echter aan dat het flexibele paneel is geproduceerd door BOE, een Chinees bedrijf dat al met Huawei heeft gewerkt voor de realisatie van de weergave van Mate X. Vanuit dit oogpunt zou deze eenheid daarom geen grote betrouwbaarheidsproblemen moeten opleveren.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Motorola Moto G 5G Plus officieel met 90 Hz-scherm, 48 MP Quad Camera en Snap 765