iOS 13.2.3

Apple: iOS- en iPadOS-update naar de 13.2.3-versie

Zoals we weten, behoren we tot de meest zorgvuldige bedrijven in het updategebied Appel. Vanuit het oogpunt softwarein feite worden haar producten altijd ondersteund, zelfs na enkele jaren nadat ze op de markt zijn gebracht. Dit geldt voor elke categorie, van koptelefoon tot iPhone. Tussen een bijwerken en de andere, echter, soms dingen niet helemaal perfect, met gebruikers klagen over verschillende storing. Dit is wat er recent is gebeurd met de nieuwste versie van iOS 13, waarnaar het bedrijf onmiddellijk heeft bijgewerkt iOS e iPadOS.

iOS 13.2.3 lost veel verschillende systeemfouten op

iOS 13.2.3

Volgens de laatste informatie die op het net is gelekt, ontvangen alle apparaten die zijn uitgerust met iOS 13 een verdere update. met iOS e iPadOS versie 13.2.3 het bedrijf wilde proberen alle bugs in het systeem op te lossen, die veel gebruikers de afgelopen weken zijn tegengekomen. Een van de grootste problemen was het sluiting onmiddellijk van allemaal achtergrondapplicaties, waardoor iPhone- en iPad-eigenaren de programma's die ze gebruikten systematisch moesten heropenen. Tweede belangrijk keverdan betrof het de zoeken binnen het systeem, dat praktisch niet meer werkte.

Lees ook:
Apple: iPhone-verzendingen groeien in China

Onder de vele problemen heeft Apple ook het probleem opgelost dat verband houdt met foto bekijken, links en andere bijlagen in de berichtinformatie. Met de oude versie van de software was het toen niet langer mogelijk om nieuwe berichten naar te uploaden E-mailadres. Al deze en andere problemen lijken te zijn opgelost met iOS en iPadOS 13.2.3, dus we wachten ook op uw feedback om ons te laten weten hoe deze apparaten eigenlijk werken.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
SAMSUNG GALAXY NOTE 20: BESTE COVER, FILM EN ACCESSOIRES