Sky: Children Of Light Android iOS

Magisch en ontspannend, Sky: Children Of Light neemt je mee naar een droomwereld

Suggestief en dromerig, Hemel: Children Of Light - de eerste mobiele titel van de ontwikkelaars van Reis e Bloem - plaatst de speler in de rol van een fantastisch wezen dat in staat is om door de wolken te vliegen om elk van de zeven regio's in de gamewereld te bereiken. Benieuwd naar deze ontspannende ervaring?

Sky: Children Of Light, een reis naar een dromerig land met een mysterie om te onthullen

Tijdens reizen binnen de wereld van Hemel: Children Of Light er is de mogelijkheid om andere spelers te ontmoeten en met hen te communiceren, om hoop terug te brengen naar een verlaten land. De titel wordt gekenmerkt door eenvoudige en intuïtieve bedieningselementen, met een lage moeilijkheidsgraad, zodat deze voor iedereen toegankelijk is. Een ontspannende ervaring op zoek naar te redden schatten en geesten om lang verborgen geheimen te onthullen. Je personage kan worden aangepast met accessoires en kleding en er is geen tekort aan evenementen: kortom, het is een wereld in voortdurende expansie, zoals onderstreept door de ontwikkelaars zelf.

Lees ook:
Red Dead Redemption officiële 2 op pc: hier zijn de releasedata

Sky is momenteel beschikbaar om te downloaden (gratuitamente, met optionele in-app aankopen), maar alleen voor apparaten iOS. Als u een smartphone of tablet heeft Android u kunt zich registreren, maar de releasedatum is nog niet officieel gemaakt.

Google Play store
app store


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy S20 Ultra camera
Samsung Galaxy S20, S20 + en S20 Ultra: alle details op de camera