Nieuws

Google Pixel 5G: zal hij aanwezig zijn op de 15 oktober?

Google Pixel 5G

Er wordt nog maar weinig overgelaten aan de officiële presentatie van de volgende Google Pixel 4 en Pixel 4XL. Gedurende deze maanden hebben we er uitgebreid over gepraat, zozeer zelfs vanuit esthetisch oogpunt ze hebben geen geheimen meer. Technisch gezien blijven er echter enige twijfels over, die binnen enkele dagen zeker zullen worden opgeheven. In de afgelopen paar uur is echter de mogelijkheid ontstaan ​​om de 15 oktober, ook een andere smartphone van het Mountain View-huis Google Pixel 5G, waar we tot nu toe nog nooit van hadden gehoord.

Google Pixel 5G is nog niet klaar voor massaproductie

Google Pixel 4

Uit wat we weten te begrijpen, lijkt dat Google we hebben er een in het project smartphone met 5G-connectiviteit. We weten echter nog niet of dit apparaat bedoeld is om samen met Google Pixel 4 te worden gepresenteerd of niet. Volgens de verklaringen van Nikkei Aziatische Beoordelinghet lijkt er echter op dat uw aankondiging heel dichtbij is. Dit apparaat, Google Pixel 5G, kan zelfs worden aangekondigd op 15 oktober, dag van de presentatie van veel andere producten van het Google-merk, maar het is niet zeker dat het onmiddellijk de relatieve verkoop zal volgen.

Deze smartphone zou daarom niet klaar zijn voor massaproductie. Enerzijds zouden we dat dus hebben gedaan Google Pixel 4, die al klaar is, en Google Pixel 5G dat nog in ontwikkeling is. We hebben dus geen tastbaar bewijs van zijn marketing op korte termijn. We zullen echter zien of Google voor verrassingen voor ons in petto heeft binnen de Gemaakt door Google 2019.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.