Nieuws

Essential Phone kan zijn gezicht veranderen met Project GEM

essentieel

Sinds enige tijd praten we steeds nadrukkelijker over een nieuwe Essentiële telefoon. Na het eerste model hopen veel gebruikers zelfs dat het bedrijf zijn weg kan vervolgen door een nieuw model voor te stellen smartphone. Ondertussen echter als voor updates op Essentiële telefoon PH1 het bedrijf laat niet los. Samen met Googleis in feite een van de snelste bedrijven bij het uitbrengen van nieuwe updates en updates beveiligingspatch maandelijks. Ondanks dit lijkt het er echter op dat Essential nog steeds aan iets groters werkt, zoals ook blijkt uit de foto's die door de CEO op Twitter zijn gepubliceerd, Andy Rubin.

Project GEM zou de toekomst van Essential kunnen zijn

essentieel

We weten nog niet of essentieel werkt eigenlijk aan een nieuwe smartphone. Het lijkt er echter op dat het merk blijft werken aan sommige projecten, zoals hierboven weergegeven Twitter van hetzelfde Andy Rubin. In een bericht gepubliceerd door de bedrijfs-CEO, a dispositivo heel bijzonder, wat misschien ook als een smartphone kan worden gedefinieerd. Het is echter een product met vormen en kleuren die nog nooit eerder zijn gezien.

Als het echt zo was Essentiële telefoon 2, we zouden moeten omgaan met een lang en smal apparaat, gekenmerkt door een reeks van zeer ruwe kleuren en echt origineel. Binnenin zou een versie van Android die volledig door het merk was aangepast, ruimte vinden, vanwege de unieke afmetingen van het product. In de foto's gepubliceerd op TwitterDaarom is het mogelijk om te observeren hoe de verschillende apps zijn georganiseerd in verschillende tabbladen en dezelfde interface als Google Maps, is voor de gelegenheid volledig herzien.

Aan de achterkant moet men verblijven enkele camera, vergezeld van biometrische sensor voor vingerafdrukherkenning. De hele externe schaal moet dan worden gekenmerkt door een afwerking die is gedefinieerd met de term GEM materiaal, waarmee het lichtspel en de kleuren op de foto kunnen worden verkregen. Vanaf hier zou deze smartphone natuurlijk voor nu zijn genoemd, Project GEM.

We wachten op verdere informatie hierover, om u zo snel mogelijk te informeren. Wat denkt u voorlopig over dit apparaat? Geef ons je mening en laat hieronder een reactie achter.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.