DxOMark

DxOMark: komt er een nieuwe standaard om de geluidskwaliteit van smartphones te classificeren?

Een paar dagen geleden spraken we over een koerswijziging door DxOMark, die het geheel heeft gewijzigd evaluatiesysteem. Deze portal is eigenlijk bedoeld om uit te voeren fotografische benchmarks van de verschillende smartphones op de markt, en vervolgens de bijbehorende smartphones opstellen classificatie. Alle grote merken hopen daarom de top te bereiken op het moment dat ze hun nieuwe product lanceren. Op dit platform lijkt er echter een ander type op zijn plaats te zijn revolutie, nog radicaler dan een paar weken geleden.

DxOMark heeft belangrijk nieuws in petto, niet in fotografie

DxOMark

Volgens wat het bedrijf heeft verklaard, in twee dagen DxOMark zou een heel belangrijk nieuws kunnen aankondigen. Het zal echter een nieuws zijn dat geen betrekking heeft op de wereld van fotografie. Veel gebruikers gingen daarom uit hun dak met hun hypothesen en probeerden het te raden projecten van deze portal.

In werkelijkheid lijkt het daarom dat DxOMark wil de wereld van betredenaudio, er een maken universele standaard dankzij welke de geluidskwaliteit van alle apparaten kan worden beoordeeld. Het is daarom mogelijk dat het bedrijf precies in deze richting werkt en binnen zijn eigen platform een ​​andere sector creëert.

We wachten op meer informatie over dit onderwerp, hoewel dit project in slechts twee dagen al aan het publiek kon worden onthuld. Blijf op de hoogte op onze site.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.