Call of Duty: mobiel

Call of Duty Mobile: ondersteuning van de controller is binnenkort beschikbaar!

Een paar dagen geleden kwam hij aan iOS e Android een nieuwe titel, echt veel gewacht. Het gaat over Call of Duty Mobile die in de eerste uren van verblijf in deze winkels een aantal heeft verzameld Download echt indrukwekkend. Tot op heden echter videogame is een van de weinige die te bieden heeft smartphone een grafische weergave, waarbij vanuit dit oogpunt zelfs de meest veeleisende gebruikers worden betrokken. Sommigen zijn echter ontmoedigd door alles via i te moeten bevelen aanraakopdrachten, niet echt optimaal voor een game van dit type. In de laatste uren lijkt er daarom een ​​keerpunt in deze richting te zijn geweest, althans volgens wat door iemand is gelekt privé bèta.

Activision bevestigt de controller-test

Call of Duty Mobile

Het lijkt erop dat Activision dit gerucht zelf heeft bevestigd. Tijdens een interview onlangs vrijgegeven door VP in feite werd deze functionaliteit ook besproken. Chris Plummer, in feite bevestigde hij dat het merk al heeft getestcontroller gebruik op die titel, zodat het relatieve optiemenu lijkt te zijn verschenen in een privé-bèta. Het is duidelijk dat wanneer deze optie moet worden geactiveerd, het systeem van matchmaking zou iets veranderen. Het spel herkent het gebruikte type invoer en zou de spelers in feite in de bijbehorende klassen sorteren. Aan de ene kant zou je daarom al diegenen vinden die het touchscreen gebruiken, aan de andere kant al diegenen die profiteren van het potentieel van de gamepad.

We weten nog niet wanneer Activision het gebruik van de controller beschikbaar zal maken Call of Duty Mobile, maar we hopen echt dat het snel komt. In het geval zullen wij u echter zo snel mogelijk op de hoogte brengen van nieuws hierover.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.