Nieuws

Call of Duty Mobile: in 7 dagen telt 100 miljoenen downloads

Call of Duty: mobiel

Het lijkt erop dat het succes van Call of Duty Mobile het was absoluut duidelijk, gezien de verwachting die het in het publiek opwekte. Deze videogame bepaalt echter het tempo duizelingwekkende cijfers die waarschijnlijk ook niet Activision ze had nooit verwacht. We hebben zelfs al gezien dat deze titel in slechts drie dagen meer dan heeft geteld 20 miljoenen downloads. Desondanks stopte het bedrijf helemaal niet, maar bleef het aan de game werken, waarbij het ook dacht aan de introductie van enkele nieuwe functies, zoals de controller ondersteuning. Uit wat we zien is deze videogame dus levendiger dan ooit. In de laatste uren, toen, alsof dat niet genoeg was, bereikte hij een ander belangrijke mijlpaal.

Call of Duty Mobile overschrijdt Mario Kart Tour en PUBG

Call of Duty Mobile

Van wat werd verklaard door Sensor Toren, Call of Duty Mobile heeft bereikt, in slechts een week, Nou 100 miljoenen downloads. Met dit nummer kon de titel de resultaten van overtreffen Fortnite e PUBG. In plaats daarvan gaan we de nummers observeren die worden weergegeven met een compleet andere titel dan deze, Mario Kart Tour is erin geslaagd 'alleen' te bereiken 90 miljoenen downloads in zeven dagen, op de tweede plaats.

Volgens gegevens gepubliceerd door Sensor Torendan lijkt het erop dat het 55,7% van de downloads afkomstig is van iOS-apparaten. Call of Duty Mobileook, ondanks dat het een titel is gratis om te spelen staat de in-app aankopen, waardoor hij al kon verdienen 17,7 miljoen dollar.

Als je dit spel wilt proberen, kun je op een van de onderstaande badges klikken en direct doorgaan met downloaden.

Google Play store

app store


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.