Nieuws

Samsung Galaxy S10 / S10 + / S10e: Android 10 Beta en One UI 2 komen eraan

Samsung Galaxy S10

Sinds enige tijd is de S10-serie di Samsung is volledig onthuld aan het publiek. deze smartphonein feite werden ze gepresenteerd in eerste kwart van de 2019 en veel gebruikers wachten al totdat deze worden vervangen door de volgende Samsung Galaxy S11. Desondanks werken deze apparaten echter nog steeds erg goed en kunnen ze gemakkelijk met ze allemaal spelen top van het bereik momenteel op de markt. Het lijkt er ook op dat er nog een belangrijk punt aankomt bijwerken van deze serie, die nieuw leven zou kunnen geven aan Galaxy S10 in omloop.

09 / 10 update: de update komt ook aan in Europa. De Beta wordt verwacht door de Duitse divisie, zoals aangegeven in de onderstaande promotie-afbeelding.

samsung galaxy s10 one ui 2.0

Samsung Galaxy S10 5G wordt uitgesloten van de eerste fase van het bètaprogramma

Samsung Galaxy S10 5g

Volgens wat het bedrijf heeft verklaard, Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 + e Galaxy S10e ontvangt als eerste de beta di Android 10 en interface Eén UI 2, echt heel lang verwacht. Als met de eerste versie in feite alle smartphones van het Zuid-Koreaanse huis volledig overstuur waren, wordt met de One UI 2 een nog belangrijkere upgrade verwacht. van affiche ontvangen op het web, zou de update echter onderweg zijn.

Vanaf de eerste fase van het bètaprogramma zou het echter buiten moeten blijven Samsung Galaxy S10 5G. Deze update zou echter niet traag op dit apparaat moeten aankomen. Op de andere apparaten wordt zelfs al eind oktober een update verwacht.

We wachten op meer nieuws hierover om u zo snel mogelijk te informeren.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.