Nieuws

The Addams Family Mystery Mansion: nu beschikbaar op iOS en Android

The Addams Family Mystery Mansion

In de afgelopen jaren zijn we getuige geweest van enkele bijzondere fenomenen in de wereld gaming. Enige tijd geleden hadden we het zelfs over het spel van Stranger Things, bijna uitgebracht in combinatie met het nieuwe seizoen van de bekende serie Netflix. Het lijkt erop dat deze tactiek daarom vrij gebruikelijk is in dit gebied. Blijkbaar zal hetzelfde gebeuren, zelfs in het geval van de nieuwe publicatie van de Addams-familiefilm. Deze film zou pas volgende maand moeten verschijnen en deze titel voor smartphones, genaamd The Addams Family Mystery Mansion, zou daarin een origineel verhaal moeten presenteren.

09 / 10 update: The Addams Family Mystery Mansion is officieel uitgebracht voor iOS en Android. Het is een gratis te spelen titel met in-app aankopen, nu beschikbaar in de Google Play Store en de App Store van Apple. U kunt doorgaan met downloaden door op een van de badges aan het einde van het artikel te klikken.

The Addams Family Mystery Mansion wordt uitgebracht op oktober 9 voor iOS en Android

The Addams Family Mystery Mansion

Ondanks alle geruchten moet deze videogame er wel een presenteren verhaal voor zichzelf. Daarom moeten we, weg van de film, proberen een huis te bouwen waar we samen kunnen wonen Morticia en alle andere personages in de serie. Het hele verhaal zal natuurlijk worden verdeeld in verschillende hoofdstukken. Binnen deze moeten we ervoor zorgen dat we alle gezinsleden samenbrengen en ze in hetzelfde huis proppen.

Bijna alsof het een titel is die lijkt op De Sims, in deze The Addams Family Mystery Mansion we zullen moeten omgaan met de bouw een casa en de zijne meubilair, altijd in stijl met de serie. Er zullen ook gesimuleerde missies zijn in lijn met wat de humor is van deze familie, die bij het publiek bekend is om een ​​bepaald soort komedie. Alles zal daarom een ​​spookachtige uitstraling krijgen.

Het wordt een spel gratis om te spelen, met in-app aankopen. The Addams Family Mystery Mansion wordt uitgebracht op 9 oktober op iOS en Android, zelfs als dit al mogelijk is pre-register door op de onderstaande links te klikken.

Google Play store

app store


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.