Wind WinDay

WinDay: kies tussen een korting voor fitnessliefhebbers of voor Alessi | 16 september

Nieuwe week en nieuwe geschenken met Winday, het promotie-initiatief van de oranje manager die zijn klanten beloont met kortingen en Giga gratis. Bij deze tour, maandag September 16, kunt u met de operator kiezen tussen twee prijzen en nodigt u gebruikers uit om fit te blijven met een korting die geldig is voor Fit Prime-zwembaden en sportscholen (en niet alleen). Hier zijn alle details van het initiatief van vandaag.

WinDay 16 september: kies uw geschenk tussen een Fit Prime- of Alessi-tegoedbon

winday 16 september

Om de gave van te verzilveren WinDay 16 september toegang tot de officiële app van de manager, in het gedeelte gewijd aan het initiatief. Windklanten vinden er een die op hen wacht 70% korting voor de aankoop van seizoenskaarten of toegangen tot sportscholen of zwembaden Fit Prime; als alternatief - als fitness je niet bevalt - kun je er een kiezen 30% korting te gebruiken voor sommige producten Alessi geselecteerd.

Lees ook:
I. Mobiel 50 GB voor 5.99 € tegen Iliad en MVNO: onbeperkt aantal minuten / sms en 50 Giga

De code voor Fit Prime sportscholen is geldig tot September 30 en - zoals reeds aangegeven - kan het worden gebruikt voor een korting die geldig is bij de aankoop van een maandkaart of voor afzonderlijke vermeldingen. Wat betreft het tweede geschenk, de korting op Alessi-producten is geldig tot 6 oktober (23 uur: 59) via een speciale website.

Google Play store


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Menselijke genetica op Microsoft Excel? Ja, maar let op de naam!