Winday jig vrije geschenk wind

WinDay geeft een kortingsbon uit te geven aan YOOX 30 september

Begin een nieuwe week en op tijd als een Zwitsers horloge, de afspraak met WinDay 30 september. Vandaag kunnen de klanten van de Orange Manager een kortingsbon verzilveren die ze op het modeportaal kunnen uitgeven YOOX. Hier zijn alle details van het initiatief en hoe u de prijs kunt verzilveren.

WinDay 30 september: hier is het heden vandaag

WinDay 30 september

Zoals gewoonlijk, om het geschenk van te ontvangen WinDay 30 september, moet u de pagina openen die is gewijd aan het initiatief in de app MyWind (hieronder te downloaden). In deze ronde vinden de klanten van de manager een 15% kortingsbon om te gebruiken YOOX, inclusief gratis verzending.

Lees ook:
TIM Online Herladen: herlaad met MyTIM en ontvang 5 € bonus | 30 september

De code kan worden gebruikt tot de volgende 7 oktober 2019, terwijl het mogelijk is om deze in te wisselen via de app in de 23 van vandaag: 59, maandag 30 september. Nadat u bent ingelogd en het geschenk hebt aangevraagd, ontvangt u een sms met de kortingsbon die u in het modeportaal kunt gebruiken.

Google Play store

app store


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.