Mario Kart Tour

Mario Kart Tour: op iPhone is het een succes!

Sinds gisteren Mario Kart Tour is eindelijk beschikbaar om te downloaden, beide op Android dat iOS. In tegenstelling tot andere games die de afgelopen jaren door zijn gepubliceerd Nintendo op een mobiel platform is deze titel gratis om te spelenmet in-app aankopen. Met uw eigen geld kunt u ze zelfs kopen verschillende karakters, evenals het krijgen van enkele punten die tijdens uw reis erg nuttig kunnen zijn. Verder dan deze aspecten was deze videogame echter zeker een van de meest verwachte smartphone​ Zo erg zelfs dat sommige landen in de wereld een aantal hebben uitgevoerd Download echt uitzonderlijk, waardoor deze titel naar de top van de rankings.

Mario Kart Tour is de eerste, op de iPhone, in 58-markten

mario kart tour

Volgens de gegevens ontvangen van Sensor Toren, Mario Kart Tour het was een absoluut succes al op de eerste dag van release. op iPhonein feite stond deze titel erin eerste positie in ben 58-markten anders, waaronder onder meer de VS en Japan. Na slechts één dag stond deze videogame eigenlijk al op 19 plaats in de ranglijst van applicaties die meer inkomsten hebben gegenereerd. Deze nummers hebben daarom niets te maken met die opgenomen op Dr. Mario World, die zich tegelijkertijd op de 503-plaats had gepositioneerd.

Als je dit spel nog niet in bezit hebt, herinneren we je eraan dat je het gratis kunt downloaden van App Store e Play Store. Als u hieronder op de badges klikt, wordt u rechtstreeks op de officiële downloadpagina weergegeven.

Google Play store

app store


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.