Mario Kart Tour

Mario Kart Tour is een succes: overwin de 90 miljoen downloads!

Voor een paar dagen Mario Kart Tour verscheen op iOS e Android. Deze langverwachte Nintendo-titel arriveerde met alle gunsten van het publiek en presenteerde zichzelf als een gratis om te spelen. In tegenstelling tot andere titels trok het daarom meteen de aandacht van veel mensen. Bovendien lijkt dit zich in een zeer grote te hebben vertaald succes ook wat betreft downloads, niet alleen op iPhone. In feite brandt Mario Kart elk record!

03 / 10 update: De klim naar succes van Mario Kart Tour gaat onverminderd door. Het spel blijkt een echte duivin met gouden eieren te zijn geslaagd voor de 90 miljoen downloads binnen een week sinds de officiële release. In dezelfde tijd kwamen Animal Crossing: Pocket Camp uit op 14.3 miljoen, Super Mario Run op 13 miljoen en Fire Emblem Heroes op 8.1 miljoen.

Mario Kart Tour is de beste Nintendo-titel op smartphone

Mario Kart Tour

Hoewel het succes van deze game voorspelbaar was, had niet iedereen het zich kunnen voorstellen duizelingwekkende cijfers geregistreerd in de eerste uren na lancering. Volgens de gegevens gepubliceerd door Sensor Torenin feite tijdens het eerste 24-uren sinds de publicatie op iOS, Mario Kart Tour hij kwam in totaal 20 miljoenen downloads. Met dit resultaat stond het daarom op de eerste plaats tussen de wedstrijden van Nintendo landde op smartphones. Super Mario Runter vergelijking had hij 'alleen' verzameld 7 miljoenen downloads in de eerste 24-uren.

Dergelijke gegevens, zoals gerapporteerd in de Grafico, verwijzen alleen naar de Apple-wereld. Die gerelateerd aan het Android-platform zijn nog niet geteld, dus we kijken ook uit naar dat soort resultaten. Als u in de tussentijd nog niet in het bezit bent van dit spel, kunt u dit oplossen door op te klikken insigne hieronder. Mario Kart Tour is een titel gratis om te spelen met in-app aankopen.

Google Play store

app store


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.