Iliad en Nokia op de 5G

Iliad en Nokia richten zich op 5G: nieuwe overeenkomst voor het netwerk in Italië

Bijna alle bedrijven van telefonie zijn hard op gericht 5G. Het is in feite een gebeurtenis van enorm belang in technologische termen, die velen helaas nog steeds niet begrijpen. Het is echter van fundamenteel belang om het netwerk uit te breiden Italië door een brede dekking van het grondgebied. Veel bedrijven gaan deze richting op, waaronder deze nu opvallen Ilias en Nokia. Deze twee merken, al geruime tijd partners voor de oprichting van het 3G / 4G-netwerk, hebben een belangrijke overeenkomst getekend voor de definitie van de nieuwe strategieën voor de 5G.

Iliad en Nokia richten zich op strategische onafhankelijkheid

Iliad en Nokia op de 5G

Ilias het is al lang niet meer in Italië aangekomen, maar heeft de sector van de telefonie een frisse wind kunnen geven. Met zijn eigen offertaheeft sinds het begin zelfs veel gebruikers aangetrokken en moet zichzelf zo snel mogelijk uitrusten om een ​​waardige verbinding te bieden Italië. Om deze reden vertrouwde het al voor het creëren van een 3G / 4G-netwerk onmiddellijk Nokia, wat dit betreft een partnerschap tot stand brengen.

Het lijkt erop dat de twee merken een nieuwe overeenkomst zijn aangegaan voor de gezamenlijke ontwikkeling van het netwerk 5G van Iliad, om zijn klanten een betere ervaring te bieden. Daarom gaan deze twee bedrijven er een bouwen mobiel netwerk laatste generatie, gebaseerd op de 5G. We weten zelfs dat Iliad al in deze richting is gegaan, gezien het feit dat de veiling van frequenties verschillende bands heeft weten te winnen.

Het blijft daarom een ​​paar maanden wachten om meer te weten te komen over deze overeenkomst tussen Nokia en Iliad. Laat ons in de tussentijd weten wat u ervan vindt en als u al een Iliad-gebruiker bent, laat dan hieronder een reactie achter.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Op zoek naar een gloednieuwe smart-tv? Koop het op Black Friday 2021!