Google Maps

Google Maps en Waze: met iOS 13 komt ook de integratie met Siri

Tegenwoordig zijn navigatie-applicaties, zoals Google Maps e Waze, zijn fundamenteel geworden. Deze zijn in feite perfect geïntegreerd in het hele ecosysteem van onze apparaten, of het nu Android is of waar we het over hebben iOS. In de loop van deze jaren is de integratie toegenomen om het concept van smartphones in te halen en onderdeel te worden van systemen zoals Android Auto en Apple CarPlay. Zo hoog is de mate vanintegrazionedan moeten de updates van de verschillende besturingssystemen die op de telefoons binnenkomen ook door deze apps worden geabsorbeerd. Dus met de komst van iOS 13, Google Maps en Waze moest zich onmiddellijk aanpassen.

Met Google Maps ontvangt u nu een routebeschrijving via Siri

Google Maps

Zonder uw ogen van de weg te houden, kunt u nu synchroniseren Siri met Google Maps, waarmee een complete systeemintegratie wordt gestart. Bedankt a iOS 13, en naar de nieuwe update die daarbij is betrokken Kaarten e Waze, kunnen we beslissen welke app we gebruiken en vervolgens de spraakassistent van Apple gebruiken om alle informatie over de zaak te ontvangen.

Of u nu een iPhone of het systeem gebruikt Apple CarPlay, deze functie zal nu volledig functioneel zijn. Als u hier niet zeker van bent, kunt u Siri om een ​​speciale gunst vragen wanneer u de apps bijwerkt en iOS 13 installeert. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: "Hallo Siri, breng me naar Piazza Castello in Turijn met Google Maps / Waze". Daarom wordt na deze opdracht de navigatie gestart.

Als u niet in het bezit bent van een van deze twee apps voor iOS, kunt u deze downloaden door op te klikken insigne hieronder.

Google Maps

app store

Waze

app store


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.