Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite: de teardown van iFixit onthult de Joy-Con Drift

Voor een paar dagen Nintendo Switch Lite is officieel op de markt gekomen. Omdat dit een te korte periode is, kennen we de verkoopcijfers nog niet, maar op de dag van de presentatie hebben mensen er veel over zichzelf moeten praten. Het is er eigenlijk één console dat volledig het concept van "Switch" ontkent, met behoud van deze naam. In tegenstelling tot de oudere zus, wordt Nintendo Switch Lite in feite gekenmerkt door een enkele behuizing, zonder de mogelijkheid om i te demonteren Joy-Con op welke manier dan ook. In de afgelopen uren werd deze console dan onder druk gezet door ik repareer het, die overging naar een scheuren zeer interessant.

Het probleem van de Joy-Con Drift is niet opgelost

Als we gaan kijken welke problemen Nintendo Switch in deze jaren eigenlijk met zich meebracht, vinden we er niet veel. Een daarvan, die echter het meeste lawaai maakte, is absoluut de Joy-Con Drift. In het bijzonder is het een probleem dat de analoge stick, omdat in sommige gevallen ons personage op het scherm kan blijven bewegen zonder dat we dat onderdeel daadwerkelijk verplaatsen. Van scheuren het is duidelijk dat Nintendo heeft geprobeerd enkele wijzigingen in dit systeem aan te brengen, maar ten tweede ik repareer het, het probleem blijft bestaan. Ook op sommige modellen van Nintendo Switch Lite in feite werd dit probleem gevonden. Een teken dat de ingenieurs van het Japanse bedrijf er nog niet in zijn geslaagd om ze te verhelpen.

In de teardown gedroeg deze console zich echter niet al te slecht, met een lage score. hoe stem van herstelbaarheiddaarom verzamelde hij een 6 van 10. Een van de kritieken van ik repareer het het was de keuze om sommige componenten met del te lassen sterke lijm, zoals de batterij, het scherm en de digitizer. Desondanks werd de keuze om zoveel schroeven te gebruiken gewaardeerd modulaire componenten, gemakkelijk te vervangen.

Heb je Nintendo Switch Lite gekocht? Hoe gaat het met deze console? Geef ons je mening door hieronder een reactie achter te laten.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.