Nintendo Switch Controller SNES

Nintendo Switch: SNES-controllers komen naar Italië!

Zoals vaak gebeurt, de nostalgie operaties ze zijn altijd de meest vruchtbare vanuit economisch oogpunt. Gedurende deze jaren hebben we in het verleden veel consoles op de markt gebracht, opnieuw bekeken in een moderne sleutel. Op de markt zijn daarom momenteel aanwezig PlayStation Classic en, bij Nintendo, de Nintendo NES Classic Mini. Het is duidelijk dat deze twee producten alleen esthetisch gelijk zijn aan die van het verleden, gemonteerd in een hardware helemaal anders. Het lijkt erop dat het Japanse huis echter vatbaar is voor dit soort operaties, en daarom heeft het besloten een ander voor te stellen. Alle eigenaren van Nintendo Switchin feite zullen ze eindelijk zelfs in Italië kunnen kopen Controller met SNES-thema.

Nintendo verkoopt SNES-controllers aan 29,99-euro

Nintendo Switch Controller SNES

In de afgelopen paar uur hebben we vastgesteld dat de nieuwe Controller met SNES-thema zal ook beschikbaar zijn in Italië, tegen een aantrekkelijke prijs. Alle gebruikers actief geregistreerd op Nintendo Switch Onlinein feite zullen ze van dit aanbod kunnen profiteren door maximaal te kopen 4-controller per account. Het lijkt overbodig om te zeggen, maar deze producten zijn bedoeld voor gamers die graag plezier hebben retro gaming. Binnen de Nintendo Switch Online er zijn zelfs veel titels uit het verleden.

Vanzelfsprekend zullen de titels die compatibel zijn met deze controllers alleen die zijn waarvoor is vrijgegeven SNES. U kunt vervolgens verbinding maken via draadloze dergelijke eenheden en om het spel vrij te starten zonder dat u wordt gestoord door een kabel. Binnenin zit er echter een lithium batterij die kan worden opgeladen met een kabel USB classic. deze controleur zijn beschikbaar, vanaf nu ook in Italië tegen de prijs van 29,99 euro. Klik op link, om door te gaan met de aankoop.

Laat het ons weten als je echt geïnteresseerd bent in deze aankoop door hieronder een reactie achter te laten.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.