VMOS

VMOS: hoe de virtuele machine van Android-smartphones werkt

Sinds enkele jaren helpt de uitvoering van virtuele machines de ontwikkelaars bij het testen van nieuwe applicaties op de eigen pc's. Bijvoorbeeld Android Developer Studio van Google biedt een virtuele machine van Android om op uw pc te starten. Tot vandaag was er echter geen alternatief voor mobiele versies. Het was vrij moeilijk om de mogelijkheid te vinden om een ​​virtuele machine te starten Android op een apparaat, precies Android. Nu dankzij VMOS, dingen kunnen veranderen.

Met VMOS kunt u een Android-werkomgeving op uw smartphone simuleren

vmos 2

VMOSin feite creëert het een werkomgeving op uw smartphone waarmee u toegang hebt tot een andere versie van Android. De betreffende virtuele machine wordt uitgevoerd Android 5.1 en verschijnt in alle opzichten vergelijkbaar met de klassieke versie. U kunt namelijk mappen, apps hebben en toegang krijgen tot het pakket Google rechtstreeks op de virtuele machine.

Tegelijkertijd is de virtuele machine van Android het kan worden geroot zonder dat dit invloed heeft op het smartphonesysteem, een uitstekende oplossing voor mensen die oplossingen zoeken voor de root van hun apparaat, maar het is onmogelijk. Bovendien kan deze eigenaardigheid ook nuttig zijn voor dezelfde ontwikkelaars die met bepaalde apps kunnen experimenteren door root-toegang aan te vragen.

Een van de meest verrassende bijzonderheden van VMOS het bevindt zich in de vloeibaarheid waarmee het erin slaagt alle passages te voltooien. Bovendien zal het gebruik ervan heel eenvoudig zijn. Het enige wat u hoeft te doen is het downloaden van Play Store en je bent klaar, helemaal gratis.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
facebook messenger instagram whatsapp
De VS willen niet dat Facebook lid wordt van Messenger, Instagram en WhatsApp