Amazon Music Unlimited

Amazon Music Unlimited: slechts 0,99 dollar per maand voor Prime Student-klanten!

Ondanks het feit dat de Prime Day, Amazon blijft nieuwe kortingen aanbieden aan zijn gebruikers. Dit zijn echter geen aanbiedingen die zijn gereserveerd voor bepaalde producten, maar voor de service Amazon Music Unlimited. Recentelijk heeft de bekende e-commerce-gigant onder leiding van Jeff Bezos een nieuwe promotie voor alle gebruikers gelanceerd Prime Student.

Met Prime Student is het mogelijk om toegang te krijgen tot alle Prime-services

Amazon-muziek onbeperkt

Zoals te zien aan de naam, Prime Student is een speciale service voor alle studenten. Hierdoor is het zelfs mogelijk om een ​​te betalen jaarabonnement, waardoor alle voordelen van Prime-klanten worden verkregen. In het bijzonder heeft het Amerikaanse bedrijf echter besloten een interessante promotie te lanceren voor alle nieuwe klanten, zelfs voor klanten die al zijn ingeschreven. Dankzij dit initiatief is het zelfs mogelijk om alleen uit te geven 0,99 dollar per maand om te profiteren van alle muziekbibliotheken die beschikbaar zijn gesteld door Amazon Music Unlimited.

Dit is een permanente korting zonder vervaldatum. Dit aanbod heeft echter in geen geval invloed op de jaarlijkse vergoeding die door het contract wordt vereist. Alle Prime Student-klanten zullen, alvorens toegang te krijgen tot deze service, verplicht worden om een ​​reeks van specifieke gegevens. Zodra aan deze vereisten is voldaan, worden ze officieel Prime Student-klanten en hebben ze alleen toegang tot alle relevante services 6,49-dollars per maand. Dit cijfer is in totaal hoger dan dat vereist door Spotify en Apple Music, hoewel de Prime Student-klant niet alleen toegang heeft tot Amazon Music Unlimited, maar ook tot Prime Video en alle andere voordelen.

Wat is een poging om meer klanten van de concurrentie weg te halen? Vindt u deze aanbieding handig? Laat het ons weten met een reactie hieronder.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Nokia review
Nokia 7.1 updates voor Android 10 via OTA-update