Vodafone-logo

Vodafone: speel met Tobi en ontvang Amazon en Infinity gratis waardebonnen als een geschenk

Sinds het laatst 1 juli, tot 27 december 2019 kunnen de klanten van de rode operator deelnemen aan het initiatief Speel met Tobi en probeer een van de prijzen te winnen die worden aangeboden door Vodafone, als een abonnement van zes maanden op Infinity gratis e Amazon-coupons voor alle deelnemers. Hier is hoe het spel werkt en hoe deel te nemen.

Vodafone Play with Tobi: hier zijn alle details van het initiatief met Infinity Gratis en Buoni Amazon

vodafone speelt met tobi-tegoedbonnen Amazon Infinity Free

De eerste stap is om te communiceren met Tobi, de virtuele assistent van Vodafone beschikbaar via de officiële app (of website), Facebook Messenger, WhatsApp en Alexa. Houd er echter rekening mee dat u voor deelname aan het Play with Tobi-initiatief alleen de Vodafone-website en de MyVodafone-app (beschikbaar op Android en iOS) hoeft te gebruiken.

Lees ook:
Telegram 5.9 beschikbaar voor Android en iOS: geanimeerde stickers komen aan

Door de commando's "Tobi ik wil met je spelen" o "Tobi, spelen we samen?" het is mogelijk om met de assistent te praten en toegang te krijgen tot de spelinterface. Dit is een Instant Win-spel waar je meteen zult zien of je hebt gewonnen: er staan ​​op het spel 6 maanden van oneindigheid gratis. De winnaars (maximum 5 per dag) ontvangen een Infinity-code om de prijs in te wisselen; de coupon wordt geactiveerd tot 30 maart 2020.

Lees ook:
TIM Houd toezicht op uw smartphone die is gebruikt om een ​​nieuw model te kopen

Als u een van de gelukkige winnaars bent, moet u uw mobiele nummer en een e-mailadres invoeren om de prijs te ontvangen. Zoals gebruikelijk in deze gevallen, Vodafone Speel met Tobi is verdeeld in verschillende fasen en elke klant van de manager wint meer dan maximaal 3 Infinity-codes voor elke fase en deelnemen aan het spel eenmaal per dag.

  • Fase 1: van 1 ° juli tot 23: 59 van 30 juli 2019, met extractie van 1 ° augustus 2019;
  • Fase 2: van 31 juli tot 29 augustus 2019, met extractie van de 3 Settembre 2019;
  • Fase 3: van 30 augustus tot 28 september 2019, met extractie van de 2 oktober 2019;
  • Fase 4: van 29 september tot 28 oktober 2019, met extractie van de 31 oktober 2019;
  • Fase 5: van 29 oktober tot 27 november 2019, met extractie van de 2 december 2019;
  • Fase 6: van 28 november tot 27 december 2019, met 30 december 2019-extractie.

Zoals u zult merken, valt het einde van elke fase samen met een extractie. Gebruikers die met de virtuele assistent hebben gespeeld, kunnen zelfs deelnemen aan de 5-trekking Amazon-coupons de waarde van 10 € elk, te gebruiken op het beroemde e-commerce portaal.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Vodafone
USA opnieuw tegen FaceApp: voor de FBI is het een bedreiging