Nintendo Switch

Nintendo Switch Pro: alleen een upgrade of een nieuw model?

Een paar uur geleden werd de nieuwe bijna verrassend aangekondigd Nintendo Switch Lite. De afgelopen weken hebben we echter de mogelijkheid gehad om te denken dat zijn debuut nabij was. veel lekken in feite begonnen ze enkele accessoires van de nieuwe console te laten zien, gedeeltelijk onthullend Design en functies. Vanuit dit gezichtspunt zijn daarom bijna alle verwachtingen vervuld, zo erg zelfs dat ze in november ook naar buiten zouden moeten komen twee aangepaste versies van de console. Het lijkt er echter op dat het Japanse bedrijf al aan een nieuw project werkt, zoals blijkt uit de document uitgegeven op de Federal Communications Commission (FCC). Of het de nieuwe is Nintendo Switch Pro?

Nintendo Switch wordt niet geüpgraded naar de 2019

Nintendo Switch Pro

Het gerucht gaat dat Nintendo nadenken over het upgraden van zijn vlaggenschipconsole. Zoals aangegeven door Doug Bowserdit jaar komt er echter geen nieuws meer over e Nintendo Switch Lite wordt de enige console van 2019. Rest ons nog te begrijpen wat het document dat in deze laatste uren aan de FCC is uitgegeven verwijst naar.

Binnen het document 'Klasse II Toestemming wijzigen”Er kan informatie worden gevonden over een nieuwe versie van Nintendo Switch. Dit type procedure wordt in feite uitgevoerd in het geval dat een bedrijf dat nodig heeft verandering een apparaat dat al op de markt is, zonder dat u alle documentatie daarover hoeft te reproduceren. Als we de tekst dieper bekijken, zien we hoe Nintendo van plan is enkele fundamentele componenten van het originele product te vervangen. Op de volgende Nintendo Switchdaarom zouden ze moeten verblijven nieuwe SoC en een nieuw NAND-flashgeheugen. Het zou daarom geen Pro-versie zijn, maar in sommige opzichten een verbeterde variant.

In afwachting van meer informatie, nodig ik u uit om hieronder te reageren door ons uw mening te geven. Wat vind jij van Nintendo Switch Lite? Zou je deze console kunnen kopen? Bent u ervan overtuigd dat een hardware-upgrade van de standaardvariant noodzakelijk is?


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.