Amazon Fire 7 2019

Amazon Fire 7 2019: ontgrendeling van de bootloader en rootrechten | Help

Er zijn zoveel succesvolle producten in de wereld van mobiele apparaten. Hoewel smartphones altijd veel aandacht hebben, sinds de eerste uitkwamen tablet het publiek splitste zich meteen. Er is die groep mensen die denkt dat ze absoluut nutteloos zijn, en een andere groep mensen die in plaats daarvan deze markt ondersteunen. Dit historische moment is zeker niet een van de beste voor deze producten en weinigen zijn gered. Amazon Fire 7 2019 het is waarschijnlijk een van deze, gezien het feit dat zijn kenmerken enigszins los staan ​​van een gewone tablet. Wat de gemeenschap heeft deze apparaten altijd berispt, echter, is de totale sluiting van het systeem, dat in principe geen grote dynamiek biedt. Om deze reden hebben veel ontwikkelaars hun best gedaan om er een oplossing voor te vinden ontgrendelen van de bootloader en de consequente wortel van de inrichting. Hoewel Amazon heeft geprobeerd deze bewerkingen ingewikkelder te maken, lijkt het nu mogelijk om een ​​goed resultaat te bereiken.

Amazon Fire 7 2019 - De bootloader en root ontgrendelen

Amazon Fire 7 2019

inhoud

Hoe te bereiden

Het is niet zo eenvoudig als je zou verwachten om wijzigingen aan te brengen Amazon Fire 7 2019. Op XDA lijkt het er echter op dat een lid van de community erin is geslaagd om door te gaan naar de ontgrendelen van de bootloader en de resulterende systeemwortel, niet zonder enige moeite. Dit zijn zeker stappen die we niet aanbevelen aan minder ervaren gebruikers, die misschien voor het eerst hun hand op dit gebied proberen.

in draad gewijd wordt in detail uitgelegd hoe verder te gaan tijdens dit werk. Wat in eerste instantie nodig is, is:

binnen Linux, dan zul je noodzakelijkerwijs de tools van moeten installeren Phyton 3, adb e fastboot. Zoals aangegeven in de thread, su Ubuntu een string van dit type zou moeten werken (houd geen rekening met de aanhalingstekens en het eindpunt):

 • "Sudo apt python3 python3-seriële android-tools-adb android-tools-fastboot installeren".

Op dit punt moeten we enkele taken uitvoeren:

 • koppel de tablet en elk ander Android-apparaat los van de pc;
 • een back-up maken van de informatie op de tablet en een volledige systeemreset uitvoeren, terugzetten naar de fabrieksinstellingen;
 • schakel ModemManager uit of verwijder deze op uw Linux-systeem;
 • op dit punt is het noodzakelijk om de tablet naar het downloadmodusscherm te brengen.

Ontgrendel via software

Eenmaal binnen de download modus, moet u deze stappen stap voor stap uitvoeren:

 • download mtk-su van https://forum.xda-developers.com/and…armv8-t3922213;
 • ontwikkelaarsmodus inschakelen en USB-foutopsporing op de tablet;
 • pak het mtk-su-archief uit;
 • draag het uitvoerbare bestand over naar uw tablet: "adb push arm / mtk-su / data / local / tmp";
 • voer "adb shell" uit;
 • houd het scherm actief en voer de volgende opdrachten uit in de shell op het apparaat:
cd / data / local / tmp ./mtk-on getenforce # Alleen om te bevestigen staat er Toestaan ​​echo 0> / sys / block / mmcblk0boot0 / force_ro dd if = / dev / zero of = / dev / block / mmcblk0boot0 bs = 512 count = 8

Dit is dan het type uitvoer dat moet verschijnen nadat de bewerkingen zijn uitgevoerd:

mustang: / data / local / tmp $ ./mtk-on Nieuwe UID / GID: 0 / 0 mustang: / data / local / tmp # getenforce Toegeeflijke mustang: / data / local / tmp # echo 0> / sys / block / mmcblk0boot0 / force_ro mustang: / data / local / tmp # dd if = / dev / zero of = / dev / block / mmcblk0boot0 bs = 512 count = 8 8 + 0 records in 8 + 0 records in 4096 bytes overgedragen 0.001 door sec 4096000 bytes / sec) mustang: / data / local / tmp #

Ga op dit punt nog niet verder met het sluiten van de computer, maar open een andere terminal op Linux door uit te pakken amonet-mustang.zip en vervolgens "sudo ./bootrom-step.sh" uitvoeren. Aan het einde verschijnt een bericht met de tekst 'Wachten op de bootrom".

Door deze methode te volgen, had u de USB-kabel naar de tablet. Typ vervolgens "reboot" in de eerste terminal (degene waar u eerder "adb shell" gebruikte).

Pas na deze stappen ziet u dit bericht verschijnen:

[1141765.113884] usb 3-1.4.3.1: USB-disconnect, apparaatnummer 59 [1141783.057101] usb 3-1.4.3.1: nieuw full-speed USB-apparaatnummer 60 met xhci_hcd [1141783.226498] usb 3-1.4.3.1: nieuw USB-apparaat gevonden, idVendor = 0e8d, idProduct = 0003, bcdDevice = 1.00 [1141783.226502] usb 3-1.4.3.1: Nieuwe USB-apparaatstrings: Mfr = 0, Product = 0, SerialNumber = 0 [1141783.506877] cdc_acm 3-1.4.3.1: 1.0: ttyACM0: USB ACM-apparaat

Als alles succesvol is, moet u ongeveer wachten 5 minuten voordat het script verder gaat apparaat downgrade. Als het script stopt, moet u het opnieuw opstarten. Aan het einde van de bewerkingen zou het bericht "Opnieuw opstarten naar ontgrendelde fastboot" moeten verschijnen. Het is daarom mogelijk om alleen opnieuw te starten als dit bericht wordt weergegeven.

Zodra het apparaat snel opnieuw opstart (controleer met "fastboot-apparaten", zou u ook het Amazon-logo op het scherm moeten zien), kunt u "sudo ./fastboot-step.sh" uitvoeren.
Op dit punt moet het apparaat de ripristinohet scherm wordt echter uitgeschakeld. Druk gewoon tweemaal op de aan / uit-knop en het scherm zou moeten worden ingeschakeld. Als alles succesvol is, moet u een aangepast herstel hebben geïnstalleerd dat toegankelijk is door de stroom- en volumeknoppen onderaan (de meest linkse) ingedrukt te houden. Op dit punt, als je hier uit een draad kwam ROM aangepast, moet u de installatie-instructies van het ROM volgen. Op het moment van schrijven zijn er echter nog geen aangepaste ROM's.

Root met Magisk

Op dit punt zullen we de bestanden uploaden die nodig zijn voor herstel. Op je pc moet je de volgende opdracht uitvoeren, altijd vanaf de terminal:

 • adb push update-kindle-NS6312_user_1827_0002517050244.bin /sdcard/fw.zip.

Typ vervolgens de volgende opdrachten:

 • adb duw Magisk-v19.3.zip / sdcard
  adb push finalize.zip / sdcard

Ga vervolgens verder met de volgende bewerkingen:

 • ga bij herstel naar "Installeren" en vervolgens naar "/ sdcard" en start fw.zip;
 • ga vervolgens naar "Wissen" en ga standaard verder met het verwijderen en start het systeem opnieuw op;
 • Selecteer uw taal in het scherm Fire-installatie. Ga vervolgens in het volgende scherm door met het configureren van Wi-Fi en selecteer een met een wachtwoord beveiligd netwerk. Bevestig echter niets en druk in plaats van het wachtwoord in te voeren op "Annuleren". Ga nu terug naar het Wi-Fi-configuratiescherm en druk opnieuw op "Skip setup" en "Skip" in het pop-upvenster;
 • wacht tot de update is voltooid;
 • houd de aan / uit-knop ingedrukt, druk op Opnieuw opstarten en houd het volume ingedrukt om het herstel te starten;
 • ga bij herstel naar "Installeren" en vervolgens naar "/ sdcard" en download Magisk-v19.3.zip;
 • druk op back, selecteer finalize.zip en flits het;
 • zodra finalize.zip knippert, drukt u op "Systeem opnieuw opstarten".

Op dit punt de onze Amazon Fire 7 2019 het wordt compleet met root en we kunnen het naar eigen inzicht beheren. Mocht u echter suggesties hebben voor de gids of nieuw nieuws, laat het ons dan weten in de comments. Als u het onderwerp wilt verdiepen, kunt u op deze link de vinden draad officiële XDA.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Google Pixel Buds 2
Google Pixel Buds 2: Bluetooth-certificering ontvangen