Amazon Fire 7 2019: ontgrendeling van de bootloader en rootrechten | Help

Er zijn zoveel succesvolle producten in de wereld van mobiele apparaten. Hoewel smartphones altijd veel aandacht hebben, sinds de eerste uitkwamen tablet het publiek ging onmiddellijk uit elkaar. Er is een groep mensen die denkt dat ze absoluut nutteloos zijn, en een andere groep mensen die in plaats daarvan die markt ondersteunen. Dit historische moment is zeker niet een van de beste voor deze producten en weinigen worden gered. Amazon Fire 7 2019 het is waarschijnlijk een van deze, aangezien de kenmerken enigszins verschillen van een gewone tablet. Wat de gemeenschap heeft altijd deze apparaten verweten, echter, is de volledige sluiting van het systeem, dat in feite geen grote dynamiek biedt. Om deze reden hebben veel ontwikkelaars hard gewerkt om er een oplossing voor te vinden ontgrendelen van de bootloader en de consequente wortel van het apparaat. Hoewel Amazon heeft geprobeerd deze bewerkingen ingewikkelder te maken, lijkt het nu mogelijk een goed resultaat te bereiken.

Amazon Fire 7 2019 - Ontgrendeling van de bootloader en root

Amazon Fire 7 2019

Hoe te bereiden

Het is niet zo eenvoudig als men zou verwachten om wijzigingen aan te brengen Amazon Fire 7 2019. Op XDA lijkt het er echter op dat een lid van de community erin is geslaagd om door te gaan ontgrendelen van de bootloader en de daaruit voortvloeiende wortel van het systeem, niet zonder enige moeite. Dit zijn zeker passages die we niet aanbevelen aan minder ervaren gebruikers, die misschien voor het eerst op dit gebied actief zijn.

in draad Dedicated wordt gedetailleerd uitgelegd hoe verder te gaan tijdens dit werk. Wat je in eerste instantie nodig hebt is:

Binnen Linux, dan zul je noodzakelijkerwijs de tools van moeten installeren Phyton 3, adb e fastboot. Zoals aangegeven in de thread, su Ubuntu een string van dit type zou moeten werken (houd geen rekening met de aanhalingstekens en het eindpunt):

 • "Sudo apt python3 installeren python3-serial android-tools-adb android-tools-fastboot".

Op dit punt moeten we enkele taken uitvoeren:

 • koppel de tablet en elk ander Android-apparaat los van de pc;
 • een back-up maken van de informatie op de tablet en een volledige systeemreset uitvoeren, terugzetten naar de fabrieksinstellingen;
 • schakel ModemManager uit of verwijder deze op uw Linux-systeem;
 • op dit punt is het noodzakelijk om de tablet naar het downloadmodusscherm te brengen.

Ontgrendel via software

Eenmaal binnen de download modus, moet u deze stappen stap voor stap uitvoeren:

 • download mtk-su van https://forum.xda-developers.com/and…armv8-t3922213;
 • ontwikkelaarsmodus inschakelen en USB-foutopsporing op de tablet;
 • unzip het mtk-su archief;
 • breng het uitvoerbare bestand naar uw tablet over: "adb push arm / mtk-su / data / local / tmp";
 • voer "adb shell" uit;
 • houd het scherm actief en voer de volgende opdrachten uit in de shell op het apparaat:
cd / data / local / tmp ./mtk-su getenforce # Om te bevestigen staat er Permissive echo 0> / sys / block / mmcblk0boot0 / force_ro dd if = / dev / zero of = / dev / block / mmcblk0boot0 bs = 512 count = 8

Dit is dan het type uitvoer dat moet verschijnen zodra de bewerkingen zijn uitgevoerd:

mustang: / data / local / tmp $ ./mtk-su Nieuwe UID / GID: 0/0 mustang: / data / local / tmp # getenforce Toegestane mustang: / data / local / tmp # echo 0> / sys / block / mmcblk0boot0 / force_ro mustang: / data / local / tmp # dd if = / dev / zero of = / dev / block / mmcblk0boot0 bs = 512 count = 8 8 + 0 records in 8 + 0 records uit 4096 bytes overgedragen in 0.001 seconden ( 4096000 bytes / sec) mustang: / data / lokaal / tmp #

Ga op dit punt nog niet verder met het sluiten van de computer, maar open een andere terminal op Linux door uit te pakken amonet-mustang.zip en vervolgens "sudo ./bootrom-step.sh" uit te voeren. Aan het eind zou een bericht moeten verschijnen met de woorden "Wachten op de bootrom'.

Volgens deze methode had u de USB-kabel naar de tablet. Typ vervolgens "reboot" in de eerste terminal (waar u eerder "adb shell" gebruikte).

Pas na deze stappen ziet u dit bericht verschijnen:

[1141765.113884] usb 3-1.4.3.1: USB-disconnect, apparaatnummer 59 [1141783.057101] usb 3-1.4.3.1: nieuw full-speed USB-apparaatnummer 60 met xhci_hcd [1141783.226498] usb 3-1.4.3.1: nieuw USB-apparaat gevonden, idVendor = 0e8d, idProduct = 0003, bcdDevice = 1.00 [1141783.226502] usb 3-1.4.3.1: Nieuwe USB-apparaatstrings: Mfr = 0, Product = 0, SerialNumber = 0 [1141783.506877] cdc_acm 3-1.4.3.1: 1.0: ttyACM0: USB ACM-apparaat

Als alles goed gaat, moet je even wachten 5 minuten voordat het script verder gaat apparaat downgrade. Als het script stopt, moet u het opnieuw opstarten. Aan het einde van de operaties zou het bericht "Reboot to unlocked fastboot" moeten verschijnen. Het is daarom mogelijk om alleen opnieuw op te starten als dit bericht wordt weergegeven.

Als het apparaat eenmaal is overgegaan tot een snelle herstart (controleer met "fastboot-apparaten", zou u ook het Amazon-logo op het scherm moeten zien), dan kunt u "sudo ./fastboot-step.sh" uitvoeren.
Op dit punt moet het apparaat de ripristino, maar het scherm is uitgeschakeld. Druk gewoon twee keer op de aan / uit-knop en het scherm moet oplichten. Als alles met succes is gebeurd, moet u een aangepast herstelprogramma hebben geïnstalleerd dat u kunt openen door de aan / uit-knoppen onderaan in te drukken (het meest links). Op dit punt, als je hier kwam uit een thread ROM aangepast, moet u de ROM installatie-instructies volgen. Op het moment van schrijven zijn er echter nog geen aangepaste ROM's.

Root met Magisk

Op dit punt zullen we de bestanden uploaden die nodig zijn voor herstel. Op je pc moet je de volgende opdracht uitvoeren, altijd vanaf de terminal:

 • adb push update-kindle-NS6312_user_1827_0002517050244.bin /sdcard/fw.zip.

Typ vervolgens de volgende opdrachten:

 • adb duw Magisk-v19.3.zip / sdcard
  adb push finalize.zip / sdcard

Ga vervolgens verder met de uitvoering van deze bewerkingen:

 • ga bij herstel naar "Installeren" en vervolgens naar "/ sdcard" en start fw.zip;
 • ga vervolgens naar "Wipe" en ga verder met de standaard verwijdering en start het systeem opnieuw;
 • op het scherm Fire installation, selecteert u uw taal. Volg daarna in het volgende scherm de configuratie van de Wi-Fi en selecteer een netwerk dat is beveiligd met een wachtwoord. Bevestig echter niets en druk in plaats van het wachtwoord in te drukken op "Annuleren". Ga nu terug naar het Wi-Fi-configuratiescherm en druk opnieuw op "Instellingen overslaan" en "Overslaan" in het pop-upvenster;
 • wacht tot de update voltooid is;
 • houd de aan / uit-knop ingedrukt, druk op Opnieuw opstarten en houd het volume ingedrukt om het herstel te starten;
 • ga bij herstel naar "Installeren" en vervolgens naar "/ sdcard" en download Magisk-v19.3.zip;
 • druk op back, selecteer finalize.zip en flits het;
 • zodra finalize.zip knippert, drukt u op "Systeem opnieuw opstarten".

Op dit punt de onze Amazon Fire 7 2019 zal compleet zijn met root en we zullen het kunnen beheren zoals we dat nodig achten. Als je suggesties hebt over de gids of nieuw nieuws, laat het ons hieronder weten in de reacties. Als je meer wilt weten over het onderwerp, vind je de link op deze link draad officiële XDA.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.