Nintendo Android-schakelaar

Nintendo Switch met Android Oreo 8.1, dankzij LineageOS!

In de wereld van modding er zijn bijna eindeloze mogelijkheden. Veel smartphones in het landschap Android worden continu getest met Niet-officiële ROM's, om het beste naar voren te brengen. Soms gaat de community echter verder en juist om deze reden worden ook andere apparaten het doelwit van de beroemdste ontwikkelaars op dit gebied. Nintendo Switch, bijvoorbeeld, is een van de laatste specifieke apparaten waarop een groep mensen hun handen kreeg, en het voortzette Android Oreo 8.1.

Nieuwe onofficiële ROM brengt de LineageOS 15.1 naar de Nintendo Switch

nintendo schakelaar

Het ziet er bijna ongelooflijk uit, maar zelfs Nintendo Switch is in handen van externe ontwikkelaars gevallen. Dankzij een groep van hen besloot ik "switchroot“, Het was mogelijk om de softwarewijziging voor Nintendo Switch te voltooien. op XDAin feite is het mogelijk om de relatieve pagina te vinden, waarin alle installatieprocedures worden beschreven.

Wat deze ontwikkelaars deden was een Android ROM voor Switch maken op basis van LineageOS 15.1. Het is software die op zijn beurt is gebouwd Android 8.1 Oreo en dat probeert gebruikers een andere ervaring te bieden dan die beschikbaar is voor Nintendo. In de consoletablet zit zelfs een softwareversie die door het Japanse bedrijf is aangepast en die niets met Android te maken heeft. Dankzij deze ontwikkelaars is het in plaats daarvan voldoende om een ​​paar bestanden binnen één te kopiëren microSD en de installatie zal heel eenvoudig zijn. Zoals te verwachten was, zijn sommige functies echter, als eerste versie van deze ROM, nog niet geperfectioneerd. Het zal daarom niet mogelijk zijn schakel het scherm uit automatisch zodra de schakelaar in het dokstation is geplaatst. Ook zal de automatische rotatie niet actief zijn en zal de laadindicatie niet op het scherm verschijnen. Joycon en paneel touchscreendan onthullen ze enkele onnauwkeurigheden.

Mocht je door willen gaan met de installatie van deze ROM, dan kan Nintendo gebruik maken van de faculteit om de ontwikkeling ervan te blokkeren. Wij nodigen u uit om voorzichtig te werk te gaan en problemen die u tegenkomt tijdens de procedures die op XDA worden beschreven, vallen volledig onder uw verantwoordelijkheid.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.