Nieuwsoperators

Vodafone Happy Friday: kortingen voor Adidas, Kiko en Museament op de 14 juni

Vodafone Happy Friday

U bent ingeschreven in het loyaliteitsprogramma van de rode manager? Dan wordt je hier geserveerd met de geschenken die beschikbaar zullen zijn voor de dag van 14 Juni voor de wekelijkse afspraak met Vodafone Happy Friday. Op dit moment is het een kleine afwachting en zullen we meer weten wanneer het geschenk actief is.

Vodafone Happy Friday: deze zouden de cadeaus moeten zijn die op de 14 juni komen

Vodafone-logo

met Vodafone Happy Friday del 14 Junivolgens sommige geruchten kunnen de klanten van de rode operator als geschenk een korting van 20% ontvangen op de online winkel van Adidas, de 30% korting op verkooppunten Kiko Milaan of de 20% korting op de portal Musement.com.

Lees ook:
Spusu arriveert in Italië op het Wind Tre-netwerk: een nieuwe rivaal voor Iliad en ho. Mobile?

Op dit moment is het niet duidelijk of gebruikers hun eigen geschenk kunnen kiezen uit de voorgestelde of dat ze allemaal willekeurig worden toegewezen aan leden. Eindelijk klanten Bedrijf kan een korting krijgen voor de aankoop van een verblijfvoucher bij Hotel Best Wstern of Italy.

Lees ook:
Google Pixel 4: de eerste officiële render bevestigt de vierkante ruimte

We herinneren je eraan dat je de gave van Vodafone Happy Friday het is nodig om de glimlach te volgen in de sectie gewijd aan het initiatief in de officiële app van de manager, die kan worden gedownload via de onderstaande knoppen.

Google Play store
app store


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.