telegram

DDoS-hacker aanval op Telegram: hier gebeurt wat | 12 juni

Via een korte verklaring via het officiële Twitter-profiel, het personeel van Telegram heeft gebruikers op de hoogte gebracht van DDoS-hackeraanval aan de gang is, daarom kunnen er storingen en problemen zijn bij het openen van de applicatie. Laten we de situatie inventariseren en de rapportenkaart bekijken.

Telegram slachtoffer van een DDoS hackeraanval: kaart met rapporten en waarschuwing van personeel

telegram aanval hacker 12 juni

Vanaf een paar uur DDoS-hackeraanval a Telegram heeft de app voor veel Amerikaanse gebruikers uitgeschakeld. Het zou een bijzonder intense aanval zijn en het personeel waarschuwt dat er mogelijk onenigheden zijn met deberichten-app ook in andere landen. Helaas zijn er geen verdere details verstrekt, maar de portal komt tussenbeide om ons te helpen Downdetector, met alle details over de locatie van de problemen.

telegram

Zoals te zien is op de kaart, vinden de overgrote meerderheid van de "ergste" fenomenen plaats in de Verenigde Staten en in Zuid-Amerika. Ondanks dit lijken er ook enkele problemen te zijn met betrekking tot Europa (inclusief Italië), ook al ontbreken er op dit moment rapporten.

Lees ook:
Amazon lanceert een creditcard voor slechte betalers

Dus als je verstoringen hebt Telegram vandaag, 12 Juni, wordt de reden snel gezegd. Op dit moment lijkt de app voor de meeste gebruikers soepel te werken, maar het valt nog te bezien hoe dingen de komende uren zullen evolueren.

Heeft u Telegram kunnen openen en berichten kunnen verzenden (en ontvangen)?


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Motorola Moto G 5G Plus officieel met 90 Hz-scherm, 48 MP Quad Camera en Snap 765