Nieuws

DDoS-hacker aanval op Telegram: hier gebeurt wat | 12 juni

telegram

Via een korte verklaring via het officiële Twitter-profiel, het personeel van Telegram heeft gebruikers op de hoogte gebracht van DDoS-hackeraanval wordt uitgevoerd, waardoor er mogelijk verstoringen en problemen zijn bij het openen van de toepassing. Laten we de balans opmaken van de situatie en de kaart van de rapporten bekijken.

Telegram slachtoffer van een DDoS hackeraanval: kaart met rapporten en waarschuwing van personeel

telegram aanval hacker 12 juni

Vanaf een paar uur DDoS-hackeraanval a Telegram heeft de toepassing voor veel Amerikaanse gebruikers uitgeschakeld. Dit zou een bijzonder intense aanval zijn en het personeel waarschuwt dat er mogelijk verstoringen zijn met deberichten-app ook in andere landen. Helaas zijn er geen verdere details verstrekt, maar de portal komt tussenbeide om ons te helpen Downdetector, met alle details over de locatie van de problemen.

telegram

Zoals te zien is op de kaart, vindt de overgrote meerderheid van de "ergste" verschijnselen in de USA en in Zuid-Amerika. Desondanks lijken er ook wat problemen met Europa (inclusief Italië) te zijn, ook al zijn dit op dit moment kleine rapporten.

Lees ook:
Amazon lanceert een creditcard voor slechte betalers

Dus als je verstoringen hebt Telegram vandaag, 12 Juni, de reden wordt snel verteld. Op dit moment lijkt de app soepel te werken voor de meeste gebruikers, maar het valt nog te bezien hoe dingen zullen evolueren in de komende uren.

Heeft u Telegram kunnen openen en berichten kunnen verzenden (en ontvangen)?


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.