Nieuwsoperators

Spusu arriveert in Italië op het Wind Tre-netwerk: een nieuwe rivaal voor Iliad en ho. Mobile?

spusu

De telefoniesector bloeit bijzonder goed en is vol met alternatieven voor Italiaanse gebruikers, maar dat lijkt het erop 2020 gebruikers kunnen nog een operator kiezen. Volgens geruchten, de Oostenrijkse exploitant Spusu e Wind Drie zou een overeenkomst hebben getekend voor de aankomst in Italië van de nieuwe MVNO, een goedkope exploitant die een alternatief zou kunnen vormen voor Ilias e I. mobiel.

Spusu is de nieuwe operator die in Italië aankomt: hij zal vertrouwen op het Wind Tre-netwerk

spusu

Zoals verwacht in het begin, zou de Oostenrijkse MVNO op het net in Italië debuteren Wind Tre vanaf volgend jaar. De operator is eigendom van de groep Massaal antwoord en kon sinds de lancering (die plaatsvond in de 2015) een groot deel van de gebruikers thuis opbergen. De sterke punten van Spusu zijn de lage kostentarieven en de hoge kwaliteit van de klantenservice; het is echter de moeite waard om te specificeren dat de aangeboden aanbiedingen bijzonder voordelig zijn met betrekking tot de Oostenrijkse markt.

spusu

In Italië is het onwaarschijnlijk dat een van de huidige promoties van de manager aantrekkelijk zal zijn, maar we kunnen ons voorstellen dat toetreding tot het land plaatsvindt met plannen die in lijn zijn met andere operatoren. Het valt nog te bezien of Spusu zal kunnen fungeren als een hebzuchtig alternatief voor nobele goedkope namen, zoals die van Ilias e I. mobiel (of hoe Kena).

Lees ook:
Zomer met TIM: onbeperkte minuten voor 30-dagen, promo's, kortingen en OPPO Reno bij 4.99 € / maand

Ondertussen behaalde de manager een virtuele operatorlicentie met het voorvoegsel 3780 van het ministerie van Economische Ontwikkeling. Voorlopig lijkt er geen exacte datum voor het debuut vastgesteld te zijn en het is niet duidelijk of Spusu voor een andere naam zal kiezen of het merk intact zal houden.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.