Nieuws

Oproergames die worden onderzocht voor discriminatie op grond van geslacht

oproer spelletjes

Riot Games het middelpunt van de aandacht en niet voor een nieuw spel. De bekende ontwikkelaar van League of Legends hij kreeg te maken met verschillende juridische aanklachten die culmineerden in een massale staking.

Lees ook:
Nintendo: de nieuwe switches worden niet meer in China geproduceerd

Riot Games beschuldigd van het betalen van meer mannen

League of Legends-logo

De beschuldiging gericht aan Riot Games het zou zijn om vrouwelijke werknemers te discrimineren, hen minder compensatie te geven, voor gelijke plichten, voor mannen. Juist om deze reden heeft de California-afdeling onlangs aangekondigd dat ze wil doorgaan en hetzelfde bedrijf om informatie vraagt ​​over de salarissen van alle werknemers.

Momenteel wordt het videogamebedrijf daarom officieel onderzocht. Niettemin, een vertegenwoordiger van Riot Games heeft vertrouwd op The Verge om de aanklacht tegen te gaan. Volgens wat werd verklaard, zou het bedrijf prompt en coöperatief zijn geweest voor de afdeling Californië.

Lees ook:
Samsung geeft niet op na de Galaxy Fold: nu komt het roll-up display

Laten we ondertussen het verhaal van wat er is gebeurd herlezen, eens kijken hoe hetzelfde bedrijf formele stappen ondernam door er een aan te nemen Chief Diversity Officer juist vanwege de kosten.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.