Opera GX

Opera GX is de nieuwe gamebrowser met Twitch-ondersteuning

Al jaren opereren ontwikkelt verschillende soorten browser, met als doel te analyseren wat de werkelijke belangen van de markt zijn. Heel vaak staan ​​deze oplossingen ver af van de normale versies die door gebruikers worden gebruikt, maar dit is niet belangrijk. Het is zelfs essentieel dat het bedrijf inspiratie haalt uit deze experimenten. E verbetering van de interface en de belangrijkste browserfuncties. Waarschijnlijk is hetzelfde type spraak ook geldig voor de nieuwe 'gaming-browser"Dat is het Opera GX, een type systeem ontwikkeld door Opera en ontworpen voor alle gamers.

Opera GX is aanpasbaar en kan het CPU- en RAM-verbruik beheren

Opera GX

Een van de bijzonderheden van Opera GX is om de gebruiker toe te staan onafhankelijk beheren beperkingen op het gebruik van CPU e RAM. Zoals velen van jullie zullen weten, zijn er in feite systemen die de hulpbronnen van de minst presterende pc's volledig kunnen verzadigen, allereerst Google Chrome. Deze mogelijkheid, indien goed gebruikt door de gebruiker, kan de productiviteit van uw apparaat verhogen.

Daarnaast zullen er enkele schermen zijn die de aanbiedingen met betrekking tot de meest verkochte spellen, evenals ander nieuws uit de wereld van gaming en technologie. Net als bij de standaardvariant van Opera, is aan de linkerkant altijd een snelpaneel zichtbaar voor toegang tot impostazioni en verschillende andere functies.

Trekken zal worden geïntegreerd in een speciaal paneel op Opera GX. Op het moment dat onze favoriete streamer er één zou moeten starten leven, we zouden onmiddellijk op de hoogte gebracht worden door een kennisgeving in de browser zelf. Zoals alle apparaten gewijd aan gaming die worden gerespecteerd, is dit ook mogelijk verander de basiskleuring, waardoor verschillende tinten en tinten worden ingesteld. Er is echter geen tekort aan enkele van de meest populaire functies van het platform die door Opera beschikbaar worden gesteld, zoals de service Gratis VPN, The blokkeer advertenties en pop-uppanelen en detoegang tot sommige chatservices gepersonaliseerd als WhatsApp en Facebook Messenger.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy A51 5G: het 5G-middenbereik is officieel in Italië