Nieuws

Opera GX is de nieuwe gamebrowser met Twitch-ondersteuning

Opera GX

Al jaren opereren ontwikkelt verschillende soorten browser, met het doel om te analyseren wat de echte belangen van de markt zijn. Heel vaak liggen deze oplossingen ver van de normale versies die door gebruikers worden gebruikt, maar dit is niet belangrijk. In feite is het essentieel voor het bedrijf om inspiratie te putten uit deze experimenten e de interface verbeteren en de belangrijkste browserfuncties. Waarschijnlijk is dezelfde soort spraak ook geldig voor de nieuwe "gaming-browser", Dat is Opera GX, een type systeem ontwikkeld door Opera en ontworpen voor alle gamers.

Opera GX is aanpasbaar en kan het CPU- en RAM-gebruik beheren

Opera GX

Een van de eigenaardigheden van Opera GX is om de gebruiker toe te staan onafhankelijk beheren limieten op het gebruik van CPU e RAM. Zoals velen van jullie zullen weten, zijn er in feite systemen die de hulpbronnen van de minst presterende pc's volledig kunnen verzadigen, allereerst Google Chrome. Deze mogelijkheid, indien goed gebruikt door de gebruiker, kan de productiviteit van uw apparaat verhogen.

Daarnaast zullen er enkele schermen zijn die de aanbiedingen met betrekking tot de meest verkochte spellen, evenals ander nieuws uit de gaming- en technologiewereld. Net als bij de standaardvariant van Opera, zal er aan de linkerkant altijd een snel paneel zichtbaar zijn voor toegang tot impostazioni en verschillende andere functies.

Trekken zal worden geïntegreerd in een speciaal panel op Opera GX. Op het moment dat onze favoriete streamer er een zou moeten starten leven, we zouden onmiddellijk op de hoogte gebracht worden door een kennisgeving in de browser zelf. Zoals alle apparaten gewijd aan gaming die worden gerespecteerd, is dit ook mogelijk verander de basiskleuring, waardoor verschillende tinten en tinten worden ingesteld. Er is echter geen tekort aan enkele van de meest populaire functies van het platform die door Opera beschikbaar worden gesteld, zoals de service Gratis VPN, The blokkeer advertenties en pop-uppanelen en l 'toegang tot sommige chatservices gepersonaliseerd als WhatsApp en Facebook Messenger.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.