domoticahome sonoff

DomoticaHome is geboren, de nieuwe volledig Italiaanse e-commerce voor domotica en Sonoff-producten

Hics presenteert DomoticaHome, de eerste Italiaanse e-commerce die volledig op producten is gericht Sonoff, waar u al het nieuws van het internationale merk, previews en speciale aanbiedingen kunt vinden. En natuurlijk allemaal - met het voordeel van verzending vanuit Italiëa, met bezorging binnen 48 uur.

DomoticaHome is de nieuwe Sonoff e-commerce met assistentie en verzendingen vanuit Italië

domoticahome sonoff

Het nieuwe e-commerceportaal wil het referentiepunt zijn - daarin officiële dealer - apparaten voor thuisautomatisering van Sonoff voor alle Italiaanse en Europese gebruikers. DomoticaHome verschaft een direct contact en direct via klassieke kanalen zoals telefonische ondersteuning tot de meer interactieve (zoals het toegewijde blog).

Het merk Sonoff wordt voor iedereen beschikbaar en heeft een huis volledig "Domotizzata" - tot a prijs toegankelijk - niet langer een utopie. Dank aan de officiële verkoper in Italië DomoticaHome, het merk zal IoT-apparaten kunnen aanbieden die compatibel zijn met meer dan 80 verschillende merken en met de meest gebruikelijke slimme luidsprekers (Google Startpagina, Amazon's Alexa en Apple HomeKit) of met beheersoftware zoals openHAB, tegen meer concurrerende prijzen.

KLIK HIER VOOR TOEGANG TOT DOMOTICAHOME


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
AGCOM-logo
AGCOM beboet Vodafone en Wind 3: een winback-overwinning