Nieuws

Love, Death and Robots: klaar voor een tweede seizoen op Netflix

liefde dood robots

Netflix verwarmt de motoren voor volgend jaar en kondigt een nieuw seizoen aan Liefde, dood en robots. De geliefde serie die zich in het centrum van verschillende controverses bevindt, zal een tweede seizoen zien, zelfs als de datum nog niet is bekendgemaakt.

Lees ook: Netflix geïnspireerd door Instagram en het testen van een nieuwe interface voor nieuws

Liefde, dood en robots Volume 2 komt naar Netflix

Het nieuwe seizoen van Liefde, dood en robots dan zal de regel getraceerd door de eerste aflevering volgen. De trailer gepresenteerd op Netflix via Twitter het staat ons echter niet toe om iets te zien, althans voorlopig, van wat de inhoud zal zijn Volume 2.

Lees ook: Netflix: een geanimeerde tv-serie over Jurassic World is in de maak

We moeten er gewoon naar kijken en wachten tot het op het streamingplatform arriveert. Het bedrijf heeft echter aangekondigd dat - opnieuw - de distributie van de afleveringen niet voor alle gebruikers uniform zal zijn, maar er zullen 4 verschillende formules zijn die niet zal worden beïnvloed, zoals was verondersteld, door toeschouwerstendensen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.