NieuwsBeoordelingen

Review JUXXE JamSports X1

jxxx jamsports x1 beoordeling

Elke dag op platforms als Indiegogo zien we een verscheidenheid aan crowdfunding-koptelefoons. Na een paar dagen geleden beoordeeld Pamu Slide, nu gaan we verder JUXXE JamSports X1, nog een ander model dat behoort tot de categorie van echte draadloze hoofdtelefoons. Geen kabels, omdat alles wordt beheerd via de 5.0 Bluetooth-standaard. Maar laten we sterke en zwakke punten in mijn beoordeling zien.

Review JUXXE JamSports X1

Ontwerp- en constructiekwaliteit

La oplaaddok het komt in een wit gelakt plastic en heeft eenmagnetische opening waarin de hoofdtelefoon zit verborgen. De afmetingen van 6.5 x 5 x 3 cm voor 65 g maken het niet echt een zakformaat, hoewel het tot nu toe niet tot de lastigste standpunten behoort. Als je deze opent, zie je (althans in mijn eenheid) een zekere schommeling van de kap waar deze zich aan de steiger hecht. En we merken ook de eigenaardige vorm van de hoofdtelefoon op, absoluut groter dan het gemiddelde. Ze zijn niet gemakkelijk om een ​​koptelefoon te dragen, gezien de dikte van het bedrijf (rond 26 mm), hoewel dit aspect, in combinatie met het in-ear ontwerp, het zelfs tijdens sportbeurten erg sterk maakt.

jxxx jamsports x1 beoordeling

Opgemerkt moet worden dat de letters "L" en "R" ondersteboven zijn met betrekking tot de manier waarop een koptelefoon moet worden gedragen (ook volgens wat wordt getoond in de promotionele afbeeldingen), dus in eerste instantie zou het kunnen gebeuren dat ze per vergissing in omgekeerde volgorde worden geplaatst. Maar daarbij zou de microfoon in het oor worden afgesloten. Paradoxaal genoeg kunnen ze ook op deze manier worden gedragen, omdat ze ook comfortabeler zijn, maar zodra we de microfoon nodig hebben, moeten ze worden gebogen.

jxxx jamsports x1 beoordeling

De JUXXE JamSports X1 zijn gecertificeerd IP66daarom zouden ze geen problemen moeten hebben met zweet en korte waterspetters. Een eigenschap die me niet echt heeft overtuigd, betreft de aanraakbedieningen. Het moet gezegd worden dat JUXXE alle mogelijke controls heeft geïmplementeerd: met een tik zet je Play / Pause, met een dubbele tik ga je naar de volgende / vorige track, met een drievoudige tik activeer je de voice assistant (die tussen de een ander voelt zich een beetje ziek wanneer hij spreekt) en houd je vast controleer het volume. Helaas worden de opdrachten, naast een tweede 1-vertraging tussen invoer en uitvoering, vaak niet onmiddellijk of zoals gevraagd ontvangen.

jxxx jamsports x1 beoordeling

Connectiviteit en oproepen

Zelfs deze hoofdtelefoons maken deel uit van de categorie nieuwe-generatieproducten met ondersteuning voor Bluetooth 5.0. Dit betekent dat tijdens het afspelen van video op YouTube en dergelijke de vertraging bijna nul is. Buiten is een bereik van dekking van zelfs 30 meters aangegeven, terwijl als je binnenshuis bent zodra je een 10ina van meters verlaat en er een muur in het midden is, de geluidsstroom begint te breken. Zodra het snel koppelen is voltooid, is het voldoende om ze uit het dock te halen om opnieuw verbinding te maken met het laatst gekoppelde apparaat.

jxxx jamsports x1 beoordeling

Tijdens het gesprek zijn er touch controls om inkomende oproepen te accepteren, aan te vallen en te weigeren. Over kwaliteit gesproken, hoewel het geluid dat we waarnemen goed is, kunnen we niet zeggen dat van de microfoon. Het opgehaalde geluid is behoorlijk gedempt, gezien de geluidsreductie geïntegreerd door JUXXE, zowel binnen als buiten.

jxxx jamsports x1 beoordeling

Audiokwaliteit

Ook de audiosector van de JamSports X1 heeft me niet bepaald enthousiast gemaakt. Laten we beginnen met de positieve aspecten: het zijn koptelefoons van goede stereofonie, evenals een detailniveau meer dan genoeg. Gezien het type hoofdtelefoon dat hoofdzakelijk buitenshuis wordt gebruikt, wordt echter geen goede isolatie van externe ruis geboden, ook omdat het gereproduceerde volume niet erg hoog is (hoe discreet dan ook). Bovendien worden in de triade van gereproduceerde frequenties de bassen opgeofferd, tenzij ze vervelend in hun oren komen.

jxxx jamsports x1 beoordeling

Vrijheid

Zoals ik eerder al zei, verbergt de genereuze afmetingen van deze hoofdtelefoon een vrij grote batterij 85 mAh per stuk. Het is echter belangrijk om erop te wijzen dat de eerdergenoemde Pamu Slide ook een 85-mAh hebben, maar sinuous en draagbaar zijn. In het dock, in plaats daarvan, volgens de handleidingen is er een 950 mAh, ook op de Indiegogo-pagina is een 800 mAh aangegeven (ook voor de koptelefoon is een 80 mAh aangegeven), waarmee anderen te bereiken zijn 2 / 3 laadcycli.

Geen verrassing in dit opzicht, aangezien de JamSports X1 ongeveer een luistertijd heeft 6 uur. Ik herhaal, de Pamu hebben dezelfde stroomsterkte, maar ze gaan veel langer mee. Wat betreft het opladen gebeurt dit via USB Type-C voor het dock en duurt ongeveer 2.5 uur om het samen met de hoofdtelefoon op te laden.

Conclusies en prijs

Je hebt je waarschijnlijk al gerealiseerd dat de JUXXE JamSports X1 me niet echt heeft overtuigd. Ze hebben geen goede draagbaarheid, de aanraakbedieningen zijn niet optimaal en de geluidskwaliteit is over het algemeen gemiddeld. Ten koste van 49 $ Ik raad de eerder genoemde Pamu Slide aan, zolang ze beschikbaar zijn voor deze prijs.

Koop JUXXE JamSports X1 van Indiegogo


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.