Nieuws

iPhone XR 2019 eindelijk met grotere batterij | geruchten

iPhone XR 2019

Het apparaat dat vorig jaar de meeste belangstelling wekte, in de rij van iPhone, het was zonder enige twijfel deXR, gekleurde variant en goedkoper dan de anderen. De smartphone die hij al had gevangen voor een aantal eigenaardigheden, zoals autonomie, zou kunnen hebben - in zijn variant van de 2019 - een nog groter succes.

Lees ook:
De opvolger van de Apple iPhone XR wordt nog kleurrijker: hier zijn de nieuwe kleuren

iPhone XR 2019: nog grotere batterij voor het volgende model

Apple iPhone xr

Volgens sommige geruchten, meer bepaald een relatie van de ATL (Amperex Technology Limited) de batterij van iPhone XR 2019 zal nog meer ruim zijn, uitgaande van de huidige 2950 mAh a 3100 mAh.

Is een grotere batterij synoniem met grotere autonomie? Het lijkt erop dat (in dit geval) de smartphone in feite het meest efficiënt zal zijn Apple A13, chipset van 7 nm tweede generatie die tegelijkertijd prestaties en besparingen zal moeten verhogen in vergelijking met de voorganger. Zoals verwacht, was autonomie een van de sterke punten van iPhone XR. Fundamenteel waarin, als de geruchten zouden worden gefundeerd, het nog steeds zou kunnen verbeteren.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.