Google Maps

Google Maps: waarschuwingen bij vertragingen en overbevolking van het openbaar vervoer

Google Maps streeft hoger en hoger. Het lijkt er zelfs op dat de applicatie die is ontwikkeld door de Mountain View-gigant letterlijk de aarde om zich heen wil verbranden, altijd implementerend nieuwe interessante functies. Na de introductie van het systeem dat de aanwezigheid van flitspalen onderweg komt Google met nog een nieuwigheid. Het lijkt er zelfs op dat het bedrijf onlangs een nieuw type service heeft ontwikkeld, gericht op het ondersteunen van iedereen die dagelijks neemtautobus om door de stad te bewegen.

Verkeer en overbevolking worden in realtime gemeld

Google Maps

In de afgelopen uren hebben verschillende gebruikers over de hele wereld al van deze service gebruik kunnen maken. De implementatie omvat echter alle gebruikers die in het bezit zijn van de nieuwste versie van Google Maps. Dankzij de nieuwe update is het nu mogelijk om te hebben twee aanvullende informatie.

Allereerst zal het mysterie niet langer een mysterie zijnaankomsttijd van de bus met kaarten. In het geval dat er een was vertragingin feite wordt dit aan de gebruiker gemeld. Zo zal elke klant kunnen zien real time de omvang van de vertraging zelf. Veel steden hebben zelfs geen busvolgsysteem van het bedrijf. Dit systeem kan daarom zeer nuttig zijn, vooral in deze gevallen. Het zal ook mogelijk zijn zie de omvang van de file op de weg, via de kaart.

Tweede nieuwsbetreft in plaats daarvan de melding op overbevolking van het vervoermiddel. Door middel van deze functie heeft de klant altijd een overzicht van het aantal personen dat in de bus aanwezig is. Dankzij deze gegevens kunt u dus beslissen of u op het volgende voertuig wilt wachten of niet.

We hopen dat Google meer informatie zal verstrekken, zoals de landen die gemachtigd zijn om de nieuwe service te gebruiken, zodat we deze zo snel mogelijk kunnen communiceren.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.