Nieuws

Andy Rubin belooft een aankondiging: Essential Phone 2 coming?

essentiële telefoon 2

Hoewel de afgelopen maanden enkele tekenen zijn verschenen op een vermeend Essentiële telefoon 2 (qui e qui), tot nu toe heeft het bedrijf zich niet uitgesproken over een mogelijk rendement met een nieuwe smartphone. Problemen werden niet gemist in het Essential-team en hetzelfde Andy Rubin maakt een turbulente periode door. Toch heeft de CEO de tijd gevonden om een ​​gebruiker op Twitter te antwoorden met een detail dat goed belooft.

Essential Phone 2 binnenkort beschikbaar? Andy Rubin komt terug om te praten over de projecten van het bedrijf

Op het verzoek van enkele details over de toekomst van het merk en een nieuw model, het antwoord van Andy Rubin het was net zo cryptisch als geweldig. In de zeer korte woorden van de CEO is het duidelijk dat het Amerikaanse bedrijf een a zal doen advertentie kortom: laten we het hebben over nieuws over Essentiële telefoon 2?

Lees ook:
DDoS-hacker aanval op Telegram: hier gebeurt wat | 12 juni

Het is duidelijk dat de manager op geen enkele manier heeft losgekoppeld van de details, functionaliteit of ontwerp van een mogelijke opvolger van de smartphone van het merk (hier vind je onze beoordeling). We blijven onze vingers gekruist en hopen de komende weken meer te leren. Wat denk je van een terugkeer van Essential? Denk je dat het Amerikaanse bedrijf iets interessants kan lanceren?


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.