essentiële telefoon 2

Andy Rubin belooft een aankondiging: Essential Phone 2 coming?

Hoewel de afgelopen maanden enkele tekenen zijn verschenen op een vermeend Essentiële telefoon 2 (qui e qui), tot nu toe heeft het bedrijf geen commentaar gegeven op een mogelijk rendement met een nieuwe smartphone. Problemen werden niet gemist in het Essential-team en hetzelfde Andy Rubin maakt een turbulente periode door. Toch heeft de CEO de tijd gevonden om een ​​gebruiker op Twitter te antwoorden met een detail dat goed belooft.

Essentiële telefoon 2 binnenkort beschikbaar? Andy Rubin keert terug om te praten over de plannen van het bedrijf

Op het verzoek van enkele details over de toekomst van het merk en een nieuw model, het antwoord van Andy Rubin het was net zo cryptisch als geweldig. In de zeer korte woorden van de CEO is het duidelijk dat het Amerikaanse bedrijf een advertentie kortom: zij het wat nieuws over Essentiële telefoon 2?

Lees ook:
DDoS-hacker aanval op Telegram: hier gebeurt wat | 12 juni

Het is duidelijk dat de leidinggevende op geen enkele manier de specificaties, functionaliteit of het ontwerp van een mogelijke opvolger van de smartphone van het merk heeft losgekoppeld (hier vind je onze beoordeling). We houden onze vingers gekruist en hopen de komende weken meer te leren. Wat vind je van een terugkeer van Essential? Denk je dat het Amerikaanse bedrijf iets interessants zou kunnen lanceren?


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Motorola Moto G 5G Plus officieel met 90 Hz-scherm, 48 MP Quad Camera en Snap 765