Apple iPadOS

Hoe iPadOS op uw iPad te downloaden | Help

Met de komst van iPadOS de Apple-tabletmarkt heeft een verandering ondergaan. In de laatste Worldwide Developers Conference dit systeem zag voor het eerst het daglicht en verbaasde alle aanwezigen. In feite zijn er enkele toegevoegd interessante functies waardoor iPad een echte tool kan worden. Ondanks alle positieve opmerkingen is iPadOS echter niet beschikbaar voor alle apparaten en is momenteel alleen de bètaversie vrijgegeven. Dus laten we het uitleggen hoe het te installeren op uw iPad, voor het geval u het wilt proberen.

iPadOS is compatibel met de nieuwste iPad-modellen

Apple iPadOS

Voordat u doorgaat met de installatie van iPadOS op uw apparaat, moet u ervoor zorgen dat deze compatibel is met dat systeem. Binnen dezelfde Apple-site is er in dit opzicht een zeer duidelijke lijst met verschillende tablets. Alle iPad compatibel ze zijn:

Compatibele modellen
  • iPad Air 2 en 3;
  • iPad Mini 4 en 5;
  • iPad (zesde en zevende generatie);
  • IPad Pro van 9,7 inches;
  • IPad Pro van 10,5 inches;
  • IPad Pro van 11 inches;
  • IPad Pro van 12,9 inch.

Registratie voor de openbare bètaversie van iPadOS

Apple iPadOS

Om de bètaversie van te kunnen proberen iPadOS u moet zich registreren op de officiële Apple-website, in het juiste gebied. Een systeem zijn dat zal komen officieel gelanceerd in de herfst, er kunnen nog enkele onvolkomenheden en enkele bugs zijn. Daarom dient dit type service precies een test iPadOS en om het bedrijf onmiddellijk op de hoogte te stellen van eventuele problemen. Het ontwikkelteam is dan verantwoordelijk voor het repareren van het systeem.

Voordat u verdergaat met de registratie, is er een gebied waarin verschillende informatie wordt gerapporteerd. Als u geïnteresseerd bent in het onderwerp, moet u alles lezen wat tussen de regels wordt gerapporteerd.

Maak altijd een back-up van het apparaat

Apple iPadOS

A moet altijd worden gedaan backup voor een dergelijke operatie. Bij het installeren van een beta-softwareer kunnen zelfs complicaties optreden, dus het is beter om al uw bestanden op te slaan. Wat deze bewerking betreft, kan deze op iPad op twee verschillende manieren worden uitgevoerd: met iCloud het water iTunes.

Doorgaan naar back-up op een systeem uitgerust met MacOS Catalina, de nieuwste softwareversie beschikbaar op iMac, je zult niet langer kunnen profiteren van iTunes. Om deze reden sluit u de iPad eenvoudig met de meegeleverde kabel aan op de computer en volgt u de instructies op het scherm. Gebruik van de vinder u zult daarom de uwe vinden iPad in de zijbalk en klik dan op backup.

Apple iPadOS

Het potentieel van benutten iTunessluit in plaats daarvan gewoon de iPad aan op uw iMac en wacht tot deze in de zijbalk verschijnt. Op dat moment hoef je alleen maar te klikken op backup en alle gegevens worden op de computer opgeslagen. Met een Windows PC de uit te voeren bewerkingen zijn hetzelfde, zolang u een bijgewerkte versie van iTunes hebt. Hetzelfde geldt voor alle eigenaars van oude iMac's, met een meer verouderd besturingssysteem.

Download en installeer iPadOS

Apple iPadOS

Om verder te gaan hier del nuovo iPadOS het is raadzaam om onderstaande instructies te volgen. Aanvankelijk is het noodzakelijk om naar de officiële Apple-website te gaan, in het gebied dat aan het programma is gewijd Apple Beta-software van iPadOS, via de browser safari. Door toegang te krijgen tot het eerder aangewezen gebied, wordt u bovendien zeker om uw eigen gebied gevraagd Apple ID. U moet dan het product in uw bezit registreren door naar het tabblad iPadOS te gaan. De knop "Profiel downloaden"Bevindt zich onderaan, bijna onderaan de huidige pagina. Door erop te klikken, begint u met het downloaden van de nieuwe software.

Nadat de download is voltooid, verschijnt een bericht met de melding dat het profiel kan worden geïnstalleerd in de instellingen. Door alle voorwaarden te accepteren, wordt de iPad tijdelijk opnieuw opgestart. Ga vervolgens terug naar de instellingen, open "Algemeen" en ga vervolgens naar "Software-update". iPad controleert op updates en vindt de openbare bètaversie van iPadOS. Op dit punt kunt u doorgaan met de installatie en wachten tot het proces succesvol is.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Apple iPhone 9
iPhone 9 kan in maart worden uitgebracht | gerucht