samsung

Samsung geeft niet op na de Galaxy Fold: nu komt het roll-up display

In de afgelopen paar maanden hebben we de eerste niet zo opwindende opmerkingen gezien (bijv qui e qui) aan Samsung Galaxy Fold, de eerste vouw van de Zuid-Koreaanse reus. De release van het vlaggenschip is verplaatst op een nader te bepalen datum maar desondanks liet het bedrijf zich niet ontmoedigen. na de eerste concepten, een nieuw patent toont ons een al even atypische oplossing, met een smartphone uitgerust met een roll-up display.

Samsung denkt na de Galaxy Fold aan andere oplossingen: deze patenten tonen een smartphone met een roll-up display

samsung

Het patent voor dit zoveelste futuristische apparaat werd op 28 november ingediend bij WIPO (Wereldorganisatie voor intellectuele eigendom) en gepubliceerd op 6 juni 2019. Zoals ook te zien is in de bovenstaande afbeeldingen, is dit een heel andere oplossing dan de huidige Samsung Galaxy Fold. In dit geval hebben we een roll-up display, of liever dat het met behulp van een speciaal mechanisme in het lichaam van het apparaat kan worden gewikkeld.

De nieuwe oplossing van Samsung zou u toelaten om op uw gemak te profiteren van een groter scherm, zonder de totale grootte van de smartphone te beïnvloeden. In feite zou het uitrollen van het paneel een 60% langer oppervlak beschikbaar zijn; het mechanisme kan handmatig worden geactiveerd of door op een knop te drukken. Het is nog niet duidelijk wat het bedrijf biedt, maar één ding is zeker: na de Galaxy Fold gaan projecten onverminderd door!


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy A51 5G: het 5G-middenbereik is officieel in Italië