Nieuws

Samsung geeft niet op na de Galaxy Fold: nu komt het roll-up display

samsung

In de afgelopen paar maanden hebben we de eerste niet zo opwindende opmerkingen gezien (bijv qui e qui) aan Samsung Galaxy Fold, de eerste folder van de Zuid-Koreaanse reus. De release van het vlaggenschip is verplaatst op een nader te bepalen datum maar ondanks dit heeft het bedrijf zich niet laten ontmoedigen. na de eerste concepten, een nieuw patent toont ons een al even atypische oplossing, met een smartphone uitgerust met een roll-up display.

Samsung denkt na de Galaxy Fold aan andere oplossingen: deze patenten tonen een smartphone met een roll-up display

samsung

Het patent voor dit nieuwste futuristische apparaat werd afgelopen november ingediend bij de WIPO (Wereldorganisatie voor intellectuele eigendom) en de 6 June 2019 gepubliceerd. Zoals te zien is op de bovenstaande afbeeldingen, is dit een heel andere oplossing dan de huidige Samsung Galaxy Fold. In dit geval hebben we een roll-up display, dat wil zeggen, dat meer in het lichaam van het apparaat wordt gewikkeld door een speciaal mechanisme.

De nieuwe oplossing van Samsung zou u in staat stellen te profiteren van een groter scherm naar believen, zonder de algehele grootte van de smartphone te beïnvloeden. In feite zou er door het afrollen van het paneel een oppervlak langer zijn dan 60%; het mechanisme kan handmatig worden geactiveerd of door op een knop te drukken. Het is nog niet duidelijk wat het bedrijf voorstelt, maar één ding is zeker: na de Galaxy Fold gaan de projecten onverminderd door!


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.