NASA

NASA wil op Titan landen in de 2034

Het lijkt erop dat deverkenning van het universum ingevoerd op een cruciaal moment. De komst van deman op Mars, met verschillende personages die op deze manier een bijdrage proberen te leveren. Vanuit een ander oogpunt is de NASA ze is vooral geïnteresseerd in het bereiken van nieuwe horizonten, dankzij het gebruik van haar technische kennis. Na enkele experimenten, lijkt het erop dat het volgende doel eigenlijk is om op de maan van Saturnus te landen, Titan, In 2034.

De expeditie naar Titan begint tegen 2026

Volgens NASA is het doel om de maangrond van Titan binnen de 2034 bereiken. In feite zou deze maan van Saturnus veel details over het leven op andere planeten kunnen onthullen. Na verscheidene jaren van onderzoek heeft de NASA daarom een ​​specifieke datum op de kalender gemarkeerd. Door de 2026 zou daar moeten beginnen eerste ruimteschip naar Titan.

Deze missie heet Libel en voorziet in de verkenning van een gebied dat tot nu toe vrijwel onbekend was. De hele vorm moet ongeveer op de maan van Saturnus blijven twee jaar, het bestuderen van het oppervlak en verschillende organische materialen die op zijn bodem kunnen worden gevonden. Zoals in veel andere gevallen, zal alles worden voorbereid voor een grondige studie van Titanvanafsfeer aanwezig rond deze maan.

Het ruimteagentschap heeft al laten weten dat het een 'veilige' plek heeft gevonden om te landen. Dankzij de studies en foto's die zijn gerapporteerd door Cassini-sonde, het was mogelijk om een ​​veel duidelijker beeld te krijgen van wat we konden verwachten. Deze expeditie komt eerst in de velden 'Shangri-La“, Een terrein dat erg lijkt op de duinen in Namibië. Dus het zal in totaal reizen 175 km samengesteld uit korte vluchten vanuit 8 km, dus het bereiken zal de impactkrater van Selk bereiken.

We kijken ernaar uit er meer over te horen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Motorola Moto G 5G Plus officieel met 90 Hz-scherm, 48 MP Quad Camera en Snap 765