NASA

NASA wil op Titan landen in de 2034

Het lijkt erop dat deverkenning van het universum is een cruciaal moment ingegaan. We praten steeds nadrukkelijker over de komst van deman op Mars, waarbij verschillende personages een bijdrage proberen te leveren in dit opzicht. Vanuit een ander gezichtspunt echter, de NASA het is vooral geïnteresseerd in het bereiken van nieuwe horizonten, dankzij het gebruik van zijn technische kennis. Na verschillende experimenten, het lijkt erop dat het volgende doel in feite de landing op de maan van Saturnus is, Titan, In 2034.

De expeditie naar Titan begint binnen de 2026

Volgens NASA is het doel om de maangrond van Titan binnen de 2034 bereiken. In feite zou deze maan van Saturnus veel details over het leven op andere planeten kunnen onthullen. Na verscheidene jaren van onderzoek heeft de NASA daarom een ​​specifieke datum op de kalender gemarkeerd. Door de 2026 zou daar moeten beginnen eerste ruimteschip naar Titan.

Deze missie wordt genoemd Libel en voorziet in de verkenning van een gebied dat tot nu toe vrijwel onbekend was. De hele module moet ongeveer op de maan van Saturnus blijven twee jaar, het bestuderen van het oppervlak en verschillende organische materialen die op de grond te vinden zijn. Zoals in veel andere gevallen zal alles voorbereid zijn op een diepgaande studie van Titan, beginnend vanafsfeer aanwezig rond deze maan.

Het ruimteagentschap heeft al laten weten dat het een 'veilig' punt heeft aangewezen om te landen. Dankzij de studies en foto's gerapporteerd door Cassini-sonde, het was mogelijk om een ​​veel duidelijker idee te hebben van wat te verwachten. Deze zending zal als eerste arriveren in de velden "Shangri-La", Een land dat erg lijkt op de duinen in Namibië. Dan zal het in totaal reizen 175 km samengesteld uit korte vluchten vanuit 8 km, waardoor de Sek inslagkrater bereikt wordt.

We kijken ernaar uit er meer over te horen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
escobar vouw 1
De broer van Escobar heeft een vlaggenschipbrochure gelanceerd op 349 $