Nieuws

Google Pixel 4: de eerste officiële render bevestigt de vierkante ruimte

google pixel 4

Gisteren zijn de eerste begonnen geruchten gerelateerd aan de volgende Google Pixel 4. In de niet-officiële renderings gepresenteerd door @Onleaks je kon een vierkante camera zien met drie sensoren en LED-flitser, zeer vergelijkbaar met dat wat meerdere keren werd gezien en teruggebracht naar de iPhone 2019.

Lees ook:
Google Pixel 4: hoe zou het kunnen zijn volgens deze niet-officiële weergaven

Google Pixel 4: de eerste afbeelding maakt de hype groter

Het lijkt daarom dat Google heeft besloten om de onophoudelijke reeks geruchten te voorkomen en, sterk van wat er vorig jaar is gebeurd, zal waarschijnlijk verschillende informatie op de volgende apparaten laten "ontsnappen".

Juist om deze reden, na de eerste niet-officiële afbeelding kwam de Tweet van het bedrijf, gedeeltelijk te laten zien Google Pixel 4 en een maken hype hoog rond het product.

Het bedrijf bereidt fans feitelijk voor op wat een topklasse zou kunnen zijn met echt innovatieve functies. Waarom dit jaar? Met de lancering van Pixel 3a en 3a XL het bedrijf heeft een nieuw marktsegment ingenomen dat bestemd is voor het middenbereik. Door dat te doen Google zal in staat zijn om te werken aan een hoogwaardig apparaat, zelfs tegen bijzonder hoge kosten, waardoor gebruikers een nieuwe ervaring krijgen.

Maar waar vindt de langverwachte kwaliteitssprong plaats? Het is redelijk om een ​​stap vooruit te verwachten in de fotografische sector, een sector waarin trouwens Big G is er altijd in geslaagd zijn best te doen. Je ogen zijn daarom gericht op de vierkante kamer en deze keer moeten de resultaten echt verrassend zijn om een ​​esthetisch twijfelachtige keuze te rechtvaardigen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.