apple jony ive

Jonathan "Jony" Ive verliet Apple na 27-jaren!

Een van de belangrijkste en meest invloedrijke industrieel ontwerper van geschiedenis Lascia Appel na 27 jaren werk. Jonathan "Jony" Ive zei hij, in een interview vrijgegeven op Financial Times, van het willen stoppen met Apple om een ​​eigen bedrijf op te richten.

iPhone, iPad, Apple Watch zijn slechts enkele van zijn creaties

apple jony ive

Jony Ive verlaat de Apple-wereld na bijna dertig jaar eervol werk. Vooral de bekende ontwerper wil zijn eigen bedrijf oprichten, genaamd LoveFrom, waarvan we echter nog niet veel weten. Dit bedrijf zal waarschijnlijk volgend jaar vorm krijgen en zal Jony Ive betrokken zien bij een aantal projecten die hem dierbaar zijn. Ondanks dit Tim Cook is echter niet van plan een van de meest iconische en invloedrijke personages binnen Apple te verliezen, zozeer zelfs dat Ive zal ook worden betrokken bij toekomstige projecten belangrijkste voor het bedrijf.

Dit personage heeft enkele van de belangrijkste apparaten van het bedrijf ontworpen en heeft sinds de lancering bijgedragen aan de wedergeboorte van het merk 1998 iMac. Verschillende modellen zijn uit zijn handen overgegaan iPhone, iPod, iMac vooral Apple Watch. Het laatste product is bedacht door Ive en door hem zelf ontworpen sinds de eerste editie. Het lijkt er zelfs op dat hij een grote interesse heeft in dit soort apparaten, een interesse die hij waarschijnlijk ook met zijn eigen bedrijf zal cultiveren. Om deze redenen Tim Cook, CEO van Apple, is niet van plan het volledig te ontnemen. Maar toch, de Colossus van Silicon Valley is niet op zoek naar vervanging voor de functie van Chief Design Officer. In de beginfase zal hij waarschijnlijk zijn personeel gebruiken om dit tekort te compenseren, wachtend op het werk van het bedrijf met i nieuwe iPhone rond september.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy A31 officieel in Italië: quadcamera en veel batterij