apple jony ive

Jonathan "Jony" Ive verliet Apple na 27-jaren!

Een van de belangrijkste en meest invloedrijke industrieel ontwerper van geschiedenis Lascia Appel na 27 jaren werk. Jonathan "Jony" Ive verklaarde, in een interview met Financial Times, van het willen stoppen met Apple om een ​​eigen bedrijf op te richten.

iPhone, iPad, Apple Watch zijn slechts enkele van zijn creaties

apple jony ive

Jony Ive verlaat de Apple-wereld na bijna dertig jaar eervol werk. Meestal wil de bekende ontwerper zijn eigen bedrijf oprichten, genaamd LoveFrom, waarvan we echter nog niet veel weten. Waarschijnlijk moet dit bedrijf volgend jaar vorm krijgen en zal Jony Ive betrokken zijn bij een reeks projecten die hem dierbaar zijn. Ondanks dit Tim Cook is niet van plan om een ​​van de meest iconische en invloedrijke personages binnen Apple te verliezen, zo erg zelfs Ik ben ook betrokken bij toekomstige projecten het belangrijkste voor het bedrijf.

Dit personage heeft enkele van de belangrijkste apparaten van het bedrijf ontworpen en heeft bijgedragen aan de wedergeboorte van het merk sinds de lancering 1998 iMac. Uit zijn handen zijn verschillende modellen van gepasseerd iPhone, iPod, iMac vooral Apple Watch. Dit laatste product is ontworpen door Ive en is door hemzelf ontworpen sinds de eerste editie. Het lijkt erop dat hij in feite een grote interesse heeft in apparaten van dit type, een interesse die hij waarschijnlijk ook met zijn eigen bedrijf zal cultiveren. Om deze redenen Tim Cook, CEO van Apple, is niet van plan het volledig op te geven. Maar toch, de reus van Silicon Valley hij is niet op zoek naar een vervanger voor de functie van Chief Design Officer. Waarschijnlijk in de beginfase zal het zijn eigen personeel gebruiken om dit tekort te compenseren, in afwachting van het werk van het bedrijf met de nieuwe iPhone rond september.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Call of Duty: mobiel
Call of Duty Mobile opnemen: 178 miljoen downloads in 2 maanden