Nieuws

Amazon en Poste Italiane: leveringen op dezelfde dag komen aan in nieuwe 9-steden!

Italiaans bericht

Als we praten over een gigant zoals Amazone elke vorm van overeenstemming is mogelijk. Maar ongeveer een jaar geleden, Poste Italiane heeft besloten om zijn activiteit te versnellen, het wijzigen van de modus operandi met betrekking tot de levering van pakketten. De beslissing was genomen om zelfs in het weekend te bezorgen, waardoor het weekschema werd verlengd tot vroege avond. Het lijkt erop dat deze twee bedrijven op dit moment zijn overeengekomen om hun klanten nog beter van dienst te zijn, met een interessant punt overeenkomst.

Amazon en Poste Italiane voegen nieuwe methoden voor pakketbezorging toe

Italiaans bericht

Zoals velen van u zullen weten, gebruikt Poste Italiane ook andere medewerkers van de groep, aangevoerd door SDA e Mistral Air. Al deze mensenvloot werkt altijd nauw samen met bedrijven, met name Amazon. Het bekende e-commercebedrijf onder leiding van Jeff Bezos is in feite een van de belangrijkste gebruikers hiervan diensten van Levering, een indrukwekkend aantal dagelijkse pakjes verplaatsen. Om deze reden heeft Poste Italiane besloten om haar samenwerking met Amazon te versterken en nieuwe te bestuderen leveringsmethode om het systeem sneller, flexibeler en efficiënter te maken.

Zonder in te gaan op te veel details, concentreert de overeenkomst zich op enkele fundamentele punten:

  • met betrekking tot levering tijdens zaterdag, een service-upgrade is gepland;
  • levering binnen de 24 uren na de bestelling is altijd uitgesloten voor sommige regio's, vooral de eilanden. Vanaf dit moment echter Sardinië e Sicilië zij gaan van rechtswege in deze dienst;
  • er zijn nieuwe verzamelpunten geactiveerd in alle steden, zoals i tabakskunstenaars aangesloten bij het postkantoor en de 350-kluisjes verspreid over Italië;
  • Bari, Bologna, Florence, Milaan, Napels, Padua, Rome, Turijn en Verona zijn de steden waar levering op dezelfde dag wordt gegarandeerd, zelfs 's middags.

Italiaanse post lijkt de hand te hebben gelegd op een belangrijke markt, waardoor zijn omzet op grond van deze overeenkomsten is toegenomen. Snellere leveringen en een grotere klantgerichtheid zijn de belangrijkste punten waarop het bedrijf al zijn sterke punten en investeringen concentreert.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.