Italiaans bericht

Amazon en Poste Italiane: leveringen op dezelfde dag komen aan in nieuwe 9-steden!

Als we praten over een gigant zoals Amazone elke vorm van overeenkomst is mogelijk. Ongeveer een jaar geleden echter Poste Italiane heeft besloten zijn activiteiten te versnellen, het wijzigen van zijn modus operandi met betrekking tot de bezorging van pakketten. Er werd besloten om ook in het weekend te leveren, waarbij de weekplanning werd verlengd tot vroege avond. Het lijkt erop dat deze twee bedrijven op dit moment zijn overeengekomen om hun klanten een nog betere service te bieden, waarbij een interessante bepaling wordt vastgelegd overeenkomst.

Amazon en Poste Italiane voegen nieuwe pakketbezorgingsmethoden toe

Italiaans bericht

Zoals velen van u zullen weten, gebruikt Poste Italiane ook andere medewerkers van de groep, aangevoerd door SDA e Mistral Air. Al deze vloot mensen werkt altijd nauw samen met bedrijven, vooral Amazon. Het bekende e-commercebedrijf onder leiding van Jeff Bezos is in feite een van de belangrijkste gebruikers hiervan diensten van Levering, een heel indrukwekkend aantal dagelijkse pakketten verplaatsen. Om deze reden heeft Poste Italiane besloten zijn samenwerking met Amazon te versterken door nieuwe te bestuderen bezorgmethode om het systeem sneller, flexibel en efficiënt te maken.

Zonder te veel in detail te treden, concentreert de overeenkomst zich op enkele fundamentele punten:

  • met betrekking tot levering tijdens zaterdag, wordt een upgrade van de dienst overwogen;
  • levering binnen 24 uur na de bestelling is altijd uitgesloten in sommige regio's, met name de eilanden. Vanaf dit moment echter Sardinië e Sicilië ze komen direct in deze dienst;
  • er zijn nieuwe verzamelpunten geactiveerd in alle steden, zoals i tabakskunstenaars aangesloten bij het postkantoor en de 350 kluisjes verspreid over Italië;
  • Bari, Bologna, Florence, Milaan, Napels, Padua, Rome, Turijn en Verona zijn de steden waar levering op dezelfde dag wordt gegarandeerd, zelfs in de middag.

Italiaanse post lijkt een belangrijke markt in handen te hebben gekregen en zijn omzet uit hoofde van deze overeenkomsten te vergroten. Snellere leveringen en meer aandacht voor de klant zijn de fundamentele punten waarop het bedrijf al zijn sterke punten en investeringen concentreert.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Motorola Moto G 5G Plus officieel met 90 Hz-scherm, 48 MP Quad Camera en Snap 765