whatsapp

WhatsApp Beta omarmt de donkere modus: zo ziet de nieuwe look eruit

De afgelopen paar maanden zijn steeds meer sociale apps (en anderen) begonnen met het introduceren van de Donkere modus, As Viber, Google Chrome, Nova Launcher, Messenger en anderen. Vreemd maar waar, de lijst mist een zeer respectabele naam, maar gelukkig lijkt het erop dat de laatste versie van WhatsApp Beta kan de kaarten op de tafel veranderen dankzij het nieuwe donkere thema.

11 kan worden bijgewerkt: zelfs in de nieuwste 2.19.133 Beta zijn er aanwijzingen voor de komst van het Dark Theme op WhatsApp. Hieronder staan ​​de nieuwe afbeeldingen.

WhatsApp Beta wordt zwart dankzij het nieuwe donkere thema

Het gebruikelijke team van WABetaInfo heeft enkele wijzigingen in de app-code gevonden WhatsApp Beta 2.19.82, de nieuwste experimentele versie van de Instant Messaging-app. Met deze aanpassingen kan het donkere thema worden geactiveerd, ook al is het op dit moment een functie die alleen is beperkt tot de verschillende menu's van de Instellingen.

Helaas is de Donkere modus kan niet handmatig worden geactiveerd e WABetaInfo werd gedwongen om de aanwezigheid van het thema te forceren. Desondanks is het een juweeltje dat bijna in de buurt van het debuut lijkt te zijn en het lijkt zeer waarschijnlijk dat een van de volgende bètaversies gebruikers in staat zal stellen door te gaan met activering.

Lees ook:
Hoe u uzelf kunt beschermen tegen identiteitsdiefstal op WA

Wat betreft de gebruikers van de stabiele versie, kan het nodig zijn om nog een beetje langer te wachten, maar het is geruststellend om te weten dat de functionaliteit in de pijplijn zit.

11 kan worden bijgewerkt: zoals verwacht, is in de Beta 2.19.133 de Donkere statusbalk. Het is niet duidelijk of en wanneer deze functie als eerste wordt toegevoegd of dat WhatsApp beslist om de hele donkere modus direct te implementeren.

whatsapp dark theme


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
apple airpods pro
Apple vertrouwt op China om AirPods Pro te produceren