Netflix

Netflix: met Hoogwaardige audio verbetert het geluidsgedeelte

Netflix bereidt zich voor op de competitie die het debuut in de streamingsector tegen zal komen Apple en Disney. En het doet het niet alleen met inhoud, maar ook met de kwaliteit van de ervaring, en optimaliseert zijn platform. Een zeer belangrijk onderdeel is dat van de geluidssector, minder voor de hand liggend dan de visuele sector, maar even fundamenteel. Dat is waarom met de nieuwe ondersteuning "Hoogwaardige audio"Het bedrijfsteam wil alles naar een hoger niveau tillen.

Netflix introduceert "High-Quality Audio" en verbetert de geluidservaring

Naast de reeds ondersteunde Dolby Atmos is deze "hoogwaardige audio" niets anders dan een algemene verbetering van de geluidskwaliteit. Alles begon in de 2017 met de realisatie van Stranger Things 2, waarvan de audioweergave is verbeterd om een ​​betere gebruikerservaring te bieden. De testers overtuigden de multi-channel weergave van een auto-achtervolgingsscène niet, met een geluid dat niet zo gedetailleerd was als het oorspronkelijk was gemaakt tijdens de productie.

Vanaf dat moment besloot Netflix om deze innovatie uit te breiden naar het hele platform, in plaats van het te beperken tot de broerserie van de Duffer. Vanzelfsprekend geldt dit alles voor slimme tv's die in staat zijn om technologieën zoals 5.1-audio en Dolby Atmos te ondersteunen. In dat geval, hier is hoe de Netflix audio bitrate zal aanpassen:

  • 5.1: van 192 kbps tot 640 kbps
  • Dolby Atmos: van 448 kbps tot 768 kbps (alleen als u het Premium-abonnement hebt)

Met de technologische vooruitgang zullen deze standaarden blijven evolueren, volgens Netflix, en daarmee ook de ondersteuning in de streamingfase.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
samsung galaxy s11 + onleaks
Samsung Galaxy S11 + heeft een nog grotere batterij